Bröllopsfotograf Göteborg, Italien, Världen

Er dag - Er story


Först och främst, stort STORT grattis till er kärlek och förlovning. Snart kommer er stora dag och detta ska så klart förevigas - precis så som det faktiskt var.


Ni ska äntligen få säga ja till er stora kärlek i livet och oavsett hur stort eller litet bröllop ni valt att ha ska er kärlek hyllas! Även jag kommer att känna ert pirr i magen när ni ser varandra första gången, gråta till svärfars tal och brist ut i skratt när tärnorna spexar till ett Backstreet Boys medley.


Mitt mål som er fotograf är att fånga dagen precis så som den var, och jag kommer att hjälpa er på vägen att skapa de bästa förutsättningarna för det.


Jag är fotografen för er som vill ha bilder som visar er på era bilder, som brister ut i gapskratt, älskar naturen och värdesätter sina nära och kära över allt annat. Ni behöver inte oroa er för att det kommer bli stelt då jag är lite av en expert på att få folk avslappnade framför kameran, och det är så jag kommer att fånga era äkta känslor på bild. Så om ni vill ha bilder som visar alla ljuvliga, knäppa, festliga och känslosamma ögonblick från dagen och hur ni och era gäster faktiskt kände, då har ni kommit rätt.

sveriges bästa bröllopsfotograf göteborg

“Alltså Nadia! Wow! Vi är så tacksamma för att du ville fota oss och göra vår dag så fantastisk som den blev. Bilderna är helt otroliga och du fick verkligen med hela vår dag.

Tack tack tack tack och tusen gånger om, tack!”

Hej goa ni, det är jag som är Nadia!


En glad värmlandstös som tyvärr tappat dialekten efter ha bott i Göteborg sedan 2014. Älskar att upptäcka nya platser, en skummig cappuccino i solen och värderar min familj och vänner över allt annat.


Jag är även en riktig sucker för kärlek. Ni vet sån där kärlek som får en att bli alldeles varm i kroppen av att bara titta på två människor som älskar varandra? Som alltid brister ut i gapskratt tillsammans, har interna skämt som bara dom förstår och som alltid lämnar en fin lapp på bordet åt varandra innan dom reser bort. Kärlek som visas med ord, blickar och handlingar.


Jag är helt övertygad om att livet handlar om kärlek, och jag har alltid velat hitta ett sätt att hålla fast vid minnen och minnas dem lika tydligt som om de hände igår - därför bestämde jag mig för att bli fotograf.


Jag behövde ett sätt att spara alla vackra dagar, resor och stunder som jag tillbringar med de människorna jag älskar och det hade varit en ära om jag fick göra detta även för er. Hjälpa er att bevara er story så ni kan dela dessa vackra minnen och berättelser med vänner, familj och kanske även barn och barnbarn. Berätta för dem hur allt började och hur livet såg ut för 50 år sedan. För tro mig, dessa bilder kommer att vara era mest kära ägodelar.

bröllopsfotograf italien göteborg
bröllopsfotograf italien venedig

Är jag rätt fotograf för er?


Ni kommer snart att vara med om en av de absolut bästa och största dagarna i era liv och mitt råd till er är att verkligen välja en fotograf ni känner passar er. För det är ju faktiskt inte bara en bröllopsfotograf ni väljer - ni ger er tillit till en person som kommer vara närmast er under hela dagen, som kommer vara med i alla känslosamma stunder och få er lugna när nerverna kickar in - därför så viktigt att ni känner er trygga med hen.


Mitt löfte till mina brudpar är att jag vill att ni ska känna er trygga hela vägen, från bokning till leverans. Ni ska känna att ni kan vara er själva fullt ut och att vi tillsammans har kul (and we will!) - det är ju faktiskt kärlekens fest! För att få detta förtroende vill jag lära känna er mer, och på så sätt kommer jag kunna ge er den bästa upplevelsen och skapa bilder som återspeglar er och er relation.

bröllopsfotograf Island

“Våra porträtt blev som Nadias andra bilder - magiska! Hon pratade med oss hela tiden och vi behövde aldrig fundera på hur vi skulle stå eller vad vi skulle göra. Sen är det dom små sakerna hon gör som är så fruktansvärt tacksamt, hon hade exempelvis med sig energidryck till oss för att vi skulle hålla energin på topp!”

01 / 09

Varför ni ska välja By Maizoni

FÖRUTOM ATT VI KOMMER HA SJUKT KUL IHOP SÅ KOMMER HÄR 3 snabba!

bröllopsfotograf italien toscana

Äkta


Stela poser är inget ni behöver oroa er över och de bästa bilderna blir oftast dom ni inte vet att jag fotat. Jag fokuserar på naturliga ögonblick och äkta känslor, jag kommer att hjälpa er att plocka fram dessa ögonblick genom att guida och ge er olika actions. Mina brudpar säger alltid efteråt att de haft kul, så om ni är oroliga över hur ni ska stå eller vad ni ska göra: don't worry! I got you covered.

bröllopsfotograf italien bergamo

Tryggt


Det är er stora dag och jag vet att det är sååå många känslor och mycket att tänka på. Därför är jag otroligt mån om att vara insatt i er dag och ge er all info ni behöver inför så att ni kan slappna av och njuta av det viktigaste - er kärlek. Jag kommer att vara med och stötta er fram tills er stora dag, och när ni bokar får ni dessutom min gedigna bröllosguide så ni kan känna er väl förberedda med checklistor, tips och massa inspiration!

bröllop nääs fabriker

Personligt


Ni ska känna att ni kan vara er själva och att när ni kollar på era bilder att jag fångat er på bild. Så för att skapa dessa bilder så vill jag lära känna er! Är ni Marvelfans eller Harry-Potter-nördar? Älskar ni träna eller gå på bio? Hur träffades ni och vad var det som gjorde att ni föll för varandra? I want to know! På så sätt kommer vi att kunna skapa ännu mer magi med varandra och bilder ni kommer att älska.

bröllopsfotograf toscana italien vingård

Bröllopsfotograf Italien


Toscana | Bergamo | Venedig | Florence | Dolomiterna


Italien. Vinets, pastan och framförallt kärlekens land. Med några av världens vackraste landskap där du på krokiga vägar möts av vingård efter vingård, rustika små byar, lummiga olivlundar och vackra bergstoppar i norr blir man inte förvånad att många väljer att gifta sig här. 2021 friade min Johan till mig och vi båda brast ut samtidigt "Italien!" och har från dag ett vetat att vi själva vill gifta hos här. Så precis som er vet jag vad utmanande det kan vara att planera bröllop i ett annat land och jag hjälper er gärna med eventuella frågor ni har på vägen.


Då vi fullkomligt älskar Italien och åker dit årligen så har vi nu även bestämt oss för flytta ner inom ett par år (wii!) och tack vare detta kommer jag nu att kunna börja ta emot fler bröllopsförfrågningar här. 2022 är 4 italienska bröllop inbokade och jag kommer nu även öppna upp för 2023!


"MANGIA BENE, RIDI SPESSO, AMA MOLTO!"


”Ät gott, skratta ofta, älska mycket” betyder detta italienska uttryck och summerar inte bara detta land och dess kultur på bästa sätt, utan även vad målet med varje bröllop borde vara - i alla fall enligt mig.


Så önskar ni en fotograf som precis som er lever efter detta, älskar kärlekens land med pizza, pasta och dess vackra landskap och har erfarenhet av att fota italienska bröllop, då hade det varit en ära att få föreviga er kärlek här ♥

bohemisk bröllopsfotograf göteborg

Perfect match?


Jag är fotografen för er som gärna smyger ut under middagen för att ta de där magiska solnedgångsbilderna, som precis som jag älskar naturen, gärna tar sig upp på höjden för att få med de storslagna vyerna och som inte får panik när skor och klänning får lite smuts på sig. Ni som par uppskattar det vackra och goda i livet, är galet förälskade i varandra och vill ha äventyrliga bilder med naturen och er kärlek i fokus.


Låter detta som er? Då ser jag fram emot att föreviga er dag!

Perfect match?


Jag är fotografen för er som gärna smyger ut under middagen för att ta de där magiska solnedgångsbilderna, som precis som jag älskar naturen, gärna tar sig upp på höjden för att få med de storslagna vyerna och som inte får panik när skor och klänning får lite smuts på sig. Ni som par uppskattar det vackra och goda i livet, är galet förälskade i varandra och vill ha äventyrliga bilder med naturen och er kärlek i fokus.


Låter detta som er? Då ser jag fram emot att föreviga er dag!

Bröllopsfotografering By Maizoni


steg för steg efter ni bokat

Bokning & parfotografering


Redan när vi bokat så börjar mitt arbete att göra er bröllopsdag så bra som möjligt. Ni får ett avtal på det ni bokat, ett "speed date formulär" att fylla i om er och er dag samt en bokningsfaktura på 50% av ert valda paket som bekräftar ert datum för allas trygghet.


Om ni önskar har vi även ett första möte där vi lära känna varandra lite mer direkt, och förutom att fika passar vi även på att ha en mysig provfotografering (värde 8000kr) så ni får känna på hur det är att vara framför kameran (hint: det blir kul!)! Fotograferingen tar ca 15 minuter och sker i Göteborg, bilderna levereras sedan i ett personliga webbgalleri tre veckor efter vårt möte!

bröllopsfotograf göteborg västkusten

Mitt fulla stöd & bröllopsguide


Alla mina brudpar får alltid tillgång till min gedigna bröllopsguide som har ALLT ni kan tänkas behöva veta inför er stora dag.


Checklistor, inspiration och tips för att ge er dag de bästa förutsättningarna till att bli så magisk som ni önskar! Jag kommer även finnas med som stöd hela vägen fram till er dag och redo att svara på eventuella funderingar som kommer upp i planeringsprocessen.


Tidigare brudpar utrycker alltid att de varit tacksamma för all kommunikation innan bröllopet så tro mig: ni kommer kunna slappna av när det väl är dags!

elegant bröllopsinbjudan övre kaserngården göteborg

Planering & fotoplatser


Nu börjar vi närma oss er bröllopsdag och 4 veckor innan kommer ni få ett nytt formulär att fylla i med viktiga tidpunkter, körschema, eventuella önskemål om gruppbilder och backup-plan vid t.ex. regn, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för er dag. Det är nu jag börjar planera mer intensivt och för varje bröllop ser jag oftast ut fotoplatser dagen innan eller samma dag. Då jag är van att göra detta behöver vi inte besöka platserna tillsammans och jag är otroligt noggrann med att hitta fotoplatserna med de bästa förutsättningarna för oss och jag kommer att kolla på både ljus och miljö.


1 månad innan bröllopet betalar ni er slutfaktura hos mig så ni ska kunna släppa allt sånt efter bröllopet och bara njuta av era vackra bilder och minnen.


Vid önskemål har jag gärna ett sista möte med er 1 vecka innan för att stämma av att allt känns bra samt om frågor uppkommit på vägen rörande er dag. Med all kommunikation innan kan jag lova att ni kommer känna er i trygga händer

bröllopsfotograf italien dolomiterna

Er stora dag


Äntligen! Som vi (ja vi!) väntat och sett fram emot detta! Du kommer äntligen få säga ja till din stora kärlek, äta god mat, fira er kärlek med nära och kära och dansa tills fåglarna vaknar till liv på morgon! Mitt mål denna dag är att finnas där för er och föreviga allt precis så det var; från inbjudningskort och viktiga detaljer till tårar och glädjetjut under tal och spex!


Ni kommer att känna er väl förberedda tack vare all kontakt vi haft innan samt få en enkel checklista några dagar innan som berättar vad ni ska ha förberett innan jag kommer. På så sätt kan ni släppa allt och bara tänker på ER - för det är ju faktiskt er denna dagen handlar om <3


Jag är med er dom timmarna ni har bokat och inom 5 dagar lovar jag att skicka en liten tjuvkik som förhoppningsvis kan stilla er nyfikenhet. Tjuvkiken är på 5-10 bilder som ni får skickade till er via ett webbgalleri och dessa får ni givetvis dela med nära och kära, på Instagram eller exempelvis använda som tackkort!

bröllopsfotograf göteborg övre kaserngården

Leverans


Inom två månader från bröllopsdagen får ni era bilder levererade i samma webbgalleri som era tjuvkikar samt en egen app som ni kan dela med nära och kära. Samtliga bilder levereras högupplösta i JPG och finns även att ladda ner som webbupplöst för sociala medier mm.


Ni har även ett års backup på era bilder och självklart ska ni ju även ha era vackra bilder i fysisk form i ert hem! I ert webbgalleri kommer ni få tillgång till By Maizoni Store där ni kan beställa lyxiga förstoringar, fotoböcker och fotoboxar, och vet ni vad det bästa är? Ni behöver bara klicka vad ni vill ha, resten sköter jag! Med andra ord blir den där fotoboken som ni alltid tänkt göra faktiskt gjord och ni behöver inte lägga timmar på att sitta och komma i underfund med hur olika designprogram fungerar - jag gör allt åt er!


Era fotoprodukter ni önskar beställa kommer sedan att komma hem till er på brevlåda eller närmsta postombud. För fotoböcker kan ni välja era favoritbilder i ert galleri som jag sedan kommer göra en albumdesign av som ni får titta på online och godkänna. Tillverkningstiden är sedan ca 2 månader.

bröllopsfotograf italien destinationsbröllop

“Nadia var mer än bara fotograf för oss på vår dag. Hon var vår trygga punkt som hjälpte oss under dagen, en vän som genuint såg till att vi hade det bra, och en kreatör som förevigade vår dag med fantastiska, personliga bilder - TACK. Tack för vi fick ha med dig på vår dag <3”

bröllopsfotograf italien toscana
bröllopsfotograf italien bergamo
bröllopsfotograf italien venedig

Bröllop med häst i ett dimmigt Göteborg

FAQ

Vart finns du?

Göteborg håller jag främst till och 2023 även Italien 🥳 Reser gärna för att vara med på er dag, så för bröllop i resterande Sverige tar jag emot bokningar på minst 8 h och då ingår resa och boende. För bröllop utomlands minst 10 h och även här ingår då resa och boende.

När behöver vi boka?

Ju tidigare desto bättre då jag endast tar ett begränsat antal bröllop varje år och blir fullbokad fort. Nu efter en pandemi är det många som fått flytta fram sina bröllop vilket gör att många helger snabbt blir fullbokade. Ni tar första steget mot en bokning genom att skicka in en bokningsförfrågan längst ner på sidan!

Vi är redo! Hur bokar vi?

Woohoo så kul! Längst ner på denna sida kan ni skicka in er bokningsförfrågan och då jag vill så gärna lära känna er så mycket som möjligt från start, berätta om er och er blivande bröllopsdag!

Vad händer efter vi bokat?

Om allt känns bra för er och mig samt om jag är tillgänglig på ert datum så skickar jag ett avtal på mail som ni signerar digitalt och skickar tillbaka. När jag sedan mottagit avtalet så skickar jag en bokningsfaktura som är på 50% utav ert valda paket, därefter har ni nu en bröllopsfotograf aka tredje hjul som ser SÅ fram emot att föreviga er dag!

När och hur får vi bilderna?

Ett par dagar efter bröllopet får ni en tjuvkik på 5 bilder som ni kan använda direkt. och inom 8 veckor efter ert bröllop får ni ett digitalt galleri med alla era utvalda bilder, redigerade och klara att användas! Dessutom ingår i alla paketen en helt personlig app där ni kan ha alla era bilder direkt på telefonen och enkelt dela foton med familj eller vänner samt på sociala medier - så smidigt!

Ni har även tillgång till min printbutik där ni kan beställa högkvalitativa förstoringar, fotoboxar och album skapade av hantverkare.

Vad händer om du blir sjuk?

Det krävs mycket till för att jag inte skulle kunna komma, men om det skulle hända har jag har ett stort nätverk med professionella bröllopsfotografer som kan hjälpa till. Jag har arbetat med hög feber och det ska väldigt mycket till att jag ska ställa in ett bröllop. Jag tar ert bröllop på allra största allvar ♥

Vad gör vi om bilderna skulle försvinna på något sätt?

Risken att något händer era bilder är minimal. Jag fotograferar alltid med två kameror under vigseln, jag gör också backup direkt på kvällen oavsett om jag är kvar eller är hemma!

Vi ska gifta oss utomlands!

Ja men så klart ni ska, så härligt och stort grattis till ett härligt bröllop! För bröllop utomlands fotar jag minst 10 h och inom Europa ingår resa och boende! Då destinationsbröllop kräver att jag avsätter med tid så rekommenderar jag att ni hör av er så snart ni vet när ert bröllop inträffar 🥳

2022 har jag 4 st destinationsbröllop inbokade och 2023 2 st, och då jag fullkomligt ÄLSKAR att resa och fota så finns vissa resemål som ni kan få en superbra deal på som ni inte kommer vilja säga nej till ^^ Dessa platser gäller:

Grand Canyon i USA
Saltöknen i Bolivia
De Irländska vidderna
Franska landsbygden & Paris
Island (black beach!)
Dolomiterna & Venedig
Santorini

Hör av er till nadia@deland.se och berätta era planer så får ni reda på mer!

Vi ska gifta oss i Italien!

OMG SÅÅÅ GLAD FÖR ER! Världens mest romantiska land kommer innebära världens mest underbara bröllop för er! Om ett år kommer jag att flytta till Italien vilket innebär för er att jag ni har en fotograf på plats som har erfarenhet av att fota Italienska bröllop, känner till kulturen och de bästa platserna/tiderna att fota och som med hela sitt hjärta kommer att älska att föreviga er dag.

Då jag själv planerar eget bröllop här hjälper jag er gärna med tips och råd i er planering, och jag har även kontakter på plats som kan hjälpa till med allt från lokal till blomster.

Jag har även en Italiensk foto-bucket-list att fota, och på denna är bl.a Dolomiterna och Venedig, så om ni ska gifta er här har jag även ett supererbjudande ni inte kommer vilja tacka nej till. Hör av er till nadia@deland.se och berätta om era planer så får ni reda på mer!

"MANGIA BENE, RIDI SPESSO, AMA MOLTO!"

Bohemiskt bröllop i ett romantiskt regnigt Båstad

My philosophy


My philosophy is about documenting the real, raw, and authentic love — like when you first see him waiting for you at the end of the aisle; when your dad gets choked up giving his reception speech; when your new spouse grabs your hand under the table when no-one's looking. Our photos are meant to freeze time for just a moment, allowing you to truly remember what it felt like to be there.


Ready to tell your story?

My philosophy


My philosophy is about documenting the real, raw, and authentic love — like when you first see him waiting for you at the end of the aisle; when your dad gets choked up giving his reception speech; when your new spouse grabs your hand under the table when no-one's looking. Our photos are meant to freeze time for just a moment, allowing you to truly remember what it felt like to be there.


Ready to tell your story?

“Jag vet inte hur jag ska börja Nadia, men tack tack tack. TACK för att du var så mycket mer än bara en fotograf på vårt bröllop. Vi kände oss så omhändertagna från att vi bokade och trygga med att ha dig med oss och alltså bilderna!?! Vackraste vi sett!!”

BRÖLLOPSPAKET

Amore


Det stora paketet för er som inte vill missa något. Jag anländer fredag eftermiddag och fotograferar helgens förberedelser, mingel och häng. På lördagen är jag med er och förevigar från tidiga förmiddagsbestyr och avrundar först en timme in i festligheterna.


 • Lyxig bokningsgåva - Se till att skriva rätt adress ;)
 • THE Välkomstguide - Allt ni behöver veta inför er dag
 • Mitt fulla stöd - Från bokning till leverans
 • Bröllopsmöte  - Som en dejt med ert tredje hjul aka moí där vi går igenom planerna för er stora dag
 • Rolig och mysig parfotografering
 • Weekend
 • Samtliga utvalda bilder - Levereras redigerade i ett personligt webbgalleri ni enkelt kan dela med nära och kära
 • Reseersättning inom Europa
 • Backup 1 år
 • By Maizoni Store - Personlig produktshop i ert galleri
 • Vackert handbundet Fine art-album i linne - 10 uppslag 58.000 kr

bröllopsfotograf västkusten göteborg

Afrodite


Med detta paketet får ni med alla delar av er dag: bådas förberedelser, ev first look innan vigsel, vigsel, gratulationer, brudskål, mingel, gruppbilder, porträtt, dekorationer, dukning, middag, tårta, första dansen och den inledande delen av festen. Här hinner vi även med att ta vackra porträtt under Golden Hour som sker en timma innan solnedgången.


 • Lyxig bokningsgåva - Se till att skriva rätt adress ;)
 • THE Välkomstguide - Allt ni behöver veta inför er dag
 • Mitt fulla stöd - Från bokning till leverans
 • Bröllopsmöte  - Som en dejt med ert tredje hjul aka moí där vi går igenom planerna för er stora dag
 • Rolig och mysig parfotografering
 • Heldag - 12 timmars sammanhängande fotografering
 • Samtliga utvalda bilder - Levereras redigerade i ett personligt webbgalleri ni enkelt kan dela med nära och kära
 • Reseersättning inom Europa
 • Backup 1 år
 • By Maizoni Store - Personlig produktshop i ert galleri
 • 1 st lyxig fine art 50x70 cm42.000 kr

bröllopsfotograf italien toscana

Venus


Det här paketet täcker i regel en stund av era förberedelser, porträtt innan vigsel, vigseln, en session av porträtt/gruppbilder efter vigseln samt brudskål och mingel. 


 • Lyxig bokningsgåva - Se till att skriva rätt adress ;)
 • THE Välkomstguide - Allt ni behöver veta inför er dag
 • Mitt fulla stöd - Från bokning till leverans
 • Bröllopsmöte  - Som en dejt med ert tredje hjul aka moí där vi går igenom planerna för er stora dag
 • Rolig och mysig parfotografering
 • Halvdag - 6 timmars sammanhängande fotografering
 • Samtliga utvalda bilder - Levereras redigerade i ett personligt webbgalleri ni enkelt kan dela med nära och kära
 • Reseersättning inom Götaland + Stockholm
 • Backup 1 år
 • By Maizoni Store - Personlig produktshop i ert galleri
 • 1 st lyxig fine art 30x40 cm28.000 kr

bröllopsfotograf göteborg västkusten

Freja


Passar er som som vill ha vackra bröllopsporträtt, förlovningsbilder eller ska gifta er i rådhuset (endast tillgängligt vardagar och söndagar under högsäsongen maj-sep).


 • Bröllopsmöte  - Digitalt möte där vi lär känna varandra
 • 1-1.5 h fotografering - Ni väljer när på dagen det passar i ert körschema, vanligt är innan vigsel eller under populära Golden Hour som är en timme innan solnedgången
 • 50 bilder - Levereras redigerade i ett personligt webbgalleri ni enkelt kan dela med nära och kära
 • Reseersättning inom Göteborg
 • Backup 1 år
 • Personlig app - Ert galleri direkt på mobilen, redo att delas med vänner och familj
 • By Maizoni Store - Personlig produktshop i ert galleri
 • 1 st lyxig fine art 30x40 cm12.000 kr

destinationsbröllop bröllopsfotograf italien

Psst!

Ska ni kanske gifta er på en plats som är med på min bucket list? Läs mer nedan!

destination wedding bröllopsfotograf italien

BUCKET-LIST BY MAIZONI

Destinationsbröllop & Elopements


Jag ÄLSKAR kärlek och även att resa, så har därför några platser i världen som jag drömmer om att få fota kärlek på. Så ska ni gifta er på någon av nedan platser eller har en hejdundrande magisk plats som ni tror jag kommer älska? Kul! Säg hej direkt på nadia@deland.se och berätta om er dag så kommer ni att få en gödde-deal ni inte vill missa! Här är några av mina drömdestinationer för bröllop:


Grand Canyon, USA

Saltöknen, Bolivia

De Irländska vidderna

Marrakech

Franska landsbygden

Island (black beach please!)

Dolomiterna & Venedig

Santorini

BUCKET-LIST BY MAIZONI

Destinationsbröllop & Elopements


Jag ÄLSKAR kärlek och även att resa, så har därför några platser i världen som jag drömmer om att få fota kärlek på. Så ska ni gifta er på någon av nedan platser eller har en hejdundrande magisk plats som ni tror jag kommer älska? Kul! Säg hej direkt på nadia@deland.se och berätta om er dag så kommer ni att få en gödde-deal ni inte vill missa! Här är några av mina drömdestinationer för bröllop:


Grand Canyon, USA

Saltöknen, Bolivia

De Irländska vidderna

Marrakech

Franska landsbygden

Island (black beach please!)

Dolomiterna & Venedig

Santorini

“Alltså Nadia Tack! Vi kan inte sluta kolla på alla vackra bilder du tog på oss på vår dag. Vi är så glada att vi valde dig som fotograf och du kommer alltid ha en plats i våra hjärtan!”

Let's tell your story


And get this party started! nu öppet för bokningar 2023🥳


Wiii så kul! Fyll i formuläret för att skicka en bokningsförfrågan, så återkommer jag inom två arbetsdagar! Kom ihåg att kika i din skräppost ett par dagar efter din bokningsförfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är självklart välkommen att kontakta mig på nadia@deland.se vid frågor.


Massa kärlek!

Nadia

Love stories & travel dates 2022

Maj-Juni


Toscana, Italien 6.8 maj

Bergamo Italien 28-29 maj

Göteborg, Botaniska 3 juni

Göteborg, Örlogskapellet 11 juni

Norrköping, 16-17 juni

Göteborg, 21 juni

Juli


Askim 1 juli

Västerlanda Kyrka 2 juli

Skärhamn 9 juli

Trädgårdsbröllop i Torslanda 16 juli

Halmstad 23 juli

Augusti


Göteborg, 2 aug

Tjörn 6 aug

Göteborg 9 aug

Göteborg 11 aug

Marstrand 20 aug

Italien, Castel Brando 22-23 aug

Italien, Venedig 25 aug

September


Irland 5-6 sep

Göteborg, Björkö 11 sep

Adrara San Martino, Italien 16-18 sep

Island 22-25 sep

Bokningsformulär

Adressen dit er förstoring ska skickas

Kryssa i allt som passar!

Mer info om villkor och GDPR hittar du HÄR.

Elopement bröllop göteborg italien fotograf