Moderskap- & bröllopsfotograf Göteborg

Hej goa du, det är jag som är Nadia!

En glad 29 år gammal värmlandstös som tyvärr tappat dialekten efter ha bott i Göteborg sedan 2014. Älskar vildvuxna blombuketter och har en förkärlek till bohemiska klänningar med vackra spetsdetaljer.

Jag älskar fika, thaiboxning, stora tjocktröjor, Harry Potter (läst böckerna ett tjugotal gånger) och klarar inte av att dricka kolsyra utan att det rinner ur näsan på mig (sad but true story). Min familj och vänner värderar jag över allt annat och jag är stolt månadsgivare till cancerfonden efter ha förlorat min älskade pappis i cancer 2021.

Förutom att fotografera brinner jag för att skapa upplevelser och kvinnofrågor, så varför inte kombinera dom båda? Detta ledde till att jag startade By Maizoni som skapar avslappnade, roliga och stärkande upplevelser framför kameran som inte bara ger bilder, utan minnen att se tillbaka på - något alldeles ovärderligt.

Vill du veta mer om mig? Kika nedan!

bröllopsfotograf italien

“TUSEN TAACK för en superunderbar dag!!! Jag är såååå lycklig och du ska veta att du är sååå professionell, duktig och superSÖÖÖÖÖT! Jag har längtat till den dagen och det var mycket mer än vad jag tänkt mig ♥ Du är BÄÄÄÄÄÄST NADIA, massa kramar!!!”


Lär känna mig mer!


❤︎ Tränar thaiboxning fyra gånger i veckan och det är ett av mina absolut största intressen. Instruerar även och har startat tjejgruppen "Fighter Sisters" för kvinnor som utövar stående kampsport.


❤︎ Innan jag började arbeta med foto heltid arbetade jag med marknadsföring och event. Har bl.a varit produktionsledare på Warner Bros, varit med på några event för SMOKK Agency och frilansuppdrag för mediabyrån 2028!


❤︎ Värderar familj och vänner över allt annat och hoppas kunna arbeta 70 % i framtiden för att ha mer tid med dom. Tid är verkligen ovärdeligt.


❤︎ Har en fotopodd, Bakom Linsen, där jag och min poddpartner och vän Sara Nilsson intervjuar kvinnliga fotografer om deras resor till att bli de fotograferna de är idag. Du hittar den där poddar finns och HÄR.


❤︎ Är en riktig musikalnörd och till min fästmans missnöje spelar jag det gärna på högsta volym både hemma och på våra bilresor.


❤︎ Älskar djur och är vegan sedan 2017 - Spread hummus, not hate <3


❤︎ Att resa är som ett livsbränsle för mig och har som dröm att flytta till Italien 1 år. Ska även i år fota 5 bröllop där OCH vi planerar att gifta oss där.


❤︎ Förlorade min älskade och oerhört saknade far i cancer Augusti 2021 efter en två-årig kamp och är stolt månadsgivare till cancerfonden.


❤︎ Älskar fika! Är framförallt beroende av chai- och havrelatte...

“Upplyftande, positiv energi, underbart skratt och ett leende som smittar av sig samt otroligt duktig på sitt jobb. Dessa bilder är med oss hela livet och ditt namn kommer alltid att nämnas i vårt hem så länge vi lever. I mitt hjärta har jag kramat dig och pussat dig hundratals gånger!”

SM-FINALIST I FOTO


Något jag är otroligt stolt över är att 2021 vara en av finalisterna i SM i fotografi! Otroligt lärorikt och en stor ära att få kommit vidare med över 1000 inskickade bidrag. Framförallt att ha kommit vidare tillsammans med 8 fantastiska, kreativa och erfarna fotografer. Otrolig stor ära att få dela en av finalplatserna med dom ❤

sveriges bästa fotograf
sveriges bästa fotograf
sveriges bästa fotograf

10 snabba


Uppställt / Avslappnat

(En kombo!)


Sneakers / Klackar


Bohemiskt / Klassiskt


Tyll / Spets


Choklad / Chips


Soluppgång / Solnedgång

(Gaaah älskar soluppgångar men är en kvällsmänniska!)


Introvert / Extrovert

(En introvert extrovert skulle jag säga! Ambivanent )


Havet / Sjö


Torkade blommor / Färska blommor


Utekväll / Hemmakväll


Till Mamma


Det finns en kvinna i mitt liv som jag och så många andra verkligen ser upp till, och det är du älskade mamma.


Min vackra, kloka, varma, roliga mamma. Du är den jag vänder mig till när jag behöver skratt eller råd och den person som varit med mig från första början. Det fanns en kort period i vårat liv när vi bodde ensamma du och jag. Jag minns dom åren med värme och tänker ofta tillbaka på när vi sjöng och spelade Chers låtar på högsta volym, åt fiskbullar i hummersås på balkongen och somnade i sked tillsammans framför "Days of our lives".För ett tag sedan letade jag efter bilder på dig för att se hur du, vi, såg ut när jag låg i din mage. Efter ha letat igenom alla lådor och skrymslen i hela huset lyckades jag tillslut hitta en bild från vår första tid tillsammans. Att få se när jag var en del av dig och hur otroligt stark och vacker du var redan då gjorde mig oerhört rörd och kärleksfylld, och det kändes som att vårt band blev ytterligare starkare.

Tack för livet och våra tio första månader tillsammans, och ursäkta att jag drog över en månad...Älskar dig, din Dotra, Maizoni

moderskapsfotografering Göteborg