gravidfotograf | bröllopsfotograf | elopementfotograf | utbildare

Hej, det är jag

som är Nadia Deland Blomberg

bröllopsfotograf europa italien

Photographer

storyteller

Educator

Creator

Traveler

& Love

En glad 31 år gammal värmlandstös som tyvärr tappat dialekten efter ha bott i Göteborg sedan 2014. Älskar vildvuxna blombuketter, resor till nya platser få besökt och brinner för kvinnofrågor.


Jag älskar även fika (kanelbulle PLEAS), thaiboxning, Lord of the Rings och klarar inte av att dricka kolsyra utan att det rinner ur näsan på mig. Min familj och vänner värderar jag över allt annat och jag är stolt månadsgivare till cancerfonden efter ha förlorat min älskade superhjälte, bästa vän, mentor och pappis i cancer 2021.


Förutom att fotografera brinner jag för att skapa upplevelser, så varför inte kombinera det med mitt skapande? Detta ledde till att jag startade By Maizoni som skapar avslappnade, roliga och stärkande upplevelser framför kameran som inte bara ger bilder, utan minnen att se tillbaka på - något alldeles ovärderligt.

TUSEN TAACK för en superunderbar dag!!! Jag är såååå lycklig. Har längtat till den dagen och det var mycket mer än vad jag tänkt mig ♥ Du är BÄÄÄÄÄÄST NADIA, massa kramar!!!

Hana Almadani | Gravidfotografering
sveriges bästa gravidfotograf
gravidfotograf | bröllopsfotograf | elopementfotograf


SM-finalist i foto


Något jag är otroligt stolt över är att 2021 vara en av finalisterna i SM i fotografi. Otroligt lärorikt och en stor ära att få kommit vidare med över 1000 inskickade bidrag. Framförallt att ha kommit vidare tillsammans med 8 fantastiska, kreativa och erfarna fotografer. Otrolig stor ära att få dela en av finalplatserna med dom.

Lär känna mig mer


Tränar thaiboxning fyra gånger i veckan och det är ett av mina absolut största intressen. Är även instruktör och leder tjejgruppen "Fighter Sisters" för kvinnor som utövar stående kampsport.


Innan jag började arbeta med foto heltid arbetade jag som projektledare inom marknadsföring och event. Har bl.a varit produktionsledare på Warner Bros och diverse frilansuppdrag för olika mediabyråer i landet.


Värderar familj och vänner över allt annat och hoppas kunna arbeta 50 % i framtiden för att ha mer tid med dom. Tid är verkligen ovärdeligt.


Har en podd, Bakom Linsen, där jag och min poddpartner och vän Sara Nilsson intervjuar kvinnliga kreatörer om deras resor till att bli de fotograferna de är idag. Du hittar den där poddar finns och HÄR.


Är en riktig musikalnörd och till min fästmans missnöje spelar (läs: sjunger) jag det gärna på högsta volym hemma och på våra bilresor.


Älskar djur och är vegan sedan 2017 - Spread hummus, not hate <3


Att resa är som ett livsbränsle för mig och har som dröm att flytta till Italien ett år. Ska i år fota 4 bröllop utomlands och jag och min fästman planerar även vårt egna bröllop i Italien just nu.


Är en puuuurrfectly-mentally-stabel-cat-lady och har en liten pälsbebis (eller ja, gubbe vid detta laget) Biff-Åke.

bröllopsfotograf italien

Bästa jag gjort både som upplevelse och resultat! roligaste dagen under hela graviditeten och bland de roligaste dagarna i mitt liv. Jag fick känna mig så speciell och vacker!

AYLIN CANSEY | GRAVIDFOTOGRAFERING

snabba frågor


uppställt / avslappnat

sneakers / klackar

rustik villa / slott

tyll / spets

glass / chips

soluppgång / solnedgång

introvert / extrovert

berg / hav

torkade blommor / färska blommor

utekväll / hemmakväll

charter / roadtrip

skogspromenad / shoppingstros

sportevent / konsert

bohemiskt / elegant

bröllopsfotograf göteborg

Till Mamma


Det finns en kvinna i mitt liv som jag och så många andra verkligen ser upp till, och det är du älskade mamma.


Min vackra, kloka, varma, roliga mamma. Du är den jag vänder mig till när jag behöver skratt eller råd och den person som varit med mig från första början. Det fanns en kort period i vårat liv när vi bodde ensamma du och jag. Jag minns dom åren med värme och tänker ofta tillbaka på när vi sjöng och spelade Chers låtar på högsta volym, åt fiskbullar i hummersås på balkongen och somnade i sked tillsammans framför "Days of our lives".För ett tag sedan letade jag efter bilder på dig för att se hur du, vi, såg ut när jag låg i din mage. Efter ha letat igenom alla lådor och skrymslen i hela huset lyckades jag tillslut hitta en bild från vår första tid tillsammans. Att få se när jag var en del av dig och hur otroligt stark och vacker du var redan då gjorde mig oerhört rörd och kärleksfylld, och det kändes som att vårt band blev ytterligare starkare.

Tack för livet och våra tio första månader tillsammans, och ursäkta att jag drog över en månad...Älskar dig, din Dotra, Maizoni

moderskapsfotografering Göteborg