bröllopsfotograf göteborg


photo art With love, life & light

bröllopsfotograf italien toscana

 

bröllopsfotograf GöteborgHej kära ni,


Snart är det er stora dag, ni ska äntligen få säga ja till varandra och arrangera den mest episka festen för era nära och kära och fira er kärlek. Oavsett om det bara är ni två, 50 eller 200 personer så är er kärlek värd att hyllas. Jag tror starkt på att bröllop är mycket mer än bara en ceremoni. Det är en hyllning till kärleken mellan er, era familjer och vänner, och jag är här för att se till att er speciella dag förevigas i sin vackraste och mest själfulla form.


Så om ni vill ha genuina och vackra minnen att kolla tillbaka på som visar alla ljuvliga, knäppa, festliga och känslosamma ögonblick från dagen och hur ni och era gäster faktiskt kände, då har ni kommit rätt.

 

Bröllopsfotograf västkusten & världen

Hej kära ni,

det är jag som är Nadia

elopement och bröllopsfotograf island

bröllopsfotograf som fångar ärliga, autentiska & genuina kärlekshistorier över hela världen

En fikaberoende, reseälskande elopement- och bröllopsfotograf med utgångspunkt Göteborg, men reser världen runt för att dokumentera förälskade par med kärlek, liv och ljus i fokus.


Älskar att upptäcka nya platser, en skummig cappuccino i solen, glasspromenad med min fästman (pistasch please!) och älskar min familj och vänner över allt annat. 


Jag är helt övertygad om att livet handlar om kärlek och älskar att se den ta form i ord, blickar och varma handlingar. Som när par har interna skämt som bara dom förstår, som alltid lämnar en fin lapp på bordet åt varandra innan dom reser bort eller ger en varm blick från andra sidan rummet för att bekräfta att hen ser och älskar dig.


Att hitta ett sätt att hålla fast vid dessa ögonblick gjorde att jag bestämde mig för att bli fotograf. 


Jag behövde ett sätt att spara alla vackra dagar, resor och stunder som jag tillbringar med de jag älskar och det hade varit en ära om jag fick göra detta även för er och er kärlek. Hjälpa er att bevara er dag så ni kan dela dessa vackra minnen och berättelser med vänner, familj och kanske även barn och barnbarn. Berätta för dem hur allt började och hur livet såg ut för 50 år sedan. 


För tro mig: dessa bilder kommer att vara era mest kära ägodelar.

Redan från första mötet med henne så kände vi oss trygga, lugna och framförallt förväntansfulla. Hon är en person som kan få vem som helst att känna sig bekväm framför kameran. Dels för att hon är väldigt professionell och grym på guida en framför kameran. Men också för hur hon är som person - avslappnad, lättsam & peppande. Nadia är definitionen av en glädjespridare!

Vi är så tacksamma, och glada att du var med oss på vår stora dag! TACK TACK TACK!

Emma & Olof | Halmstad

DETALJERNA. GAPSKRATTEN. BLICKARNA. OLYCKORNA. KYSSARNA. TÅRARNA. KRAMARNA.

01 / 24

BRÖLLOPSFOTOGRAF

GÖTEBORG | EUROPA | VÄRLDEN

bröllop hovs hallar by maizoni

Bröllopsfotograf med er i fokus


Vi matas dagligen av tillgjorda och uppställda foton, låt oss tillsammans skapa något verkligt. Inga stela skolfotoposeringar. Bara ni när ni är er själva. Skrattandes, kramandes, busandes och i stunden.


Att vara fotograf handlar inte bara om att ta med sin kamera och fota. Det handlar om att bygga relationer. Få människor att slappna av och vara sig själva, se det ingen annan ser och fånga de små ögonblicken och stora känslorna. Jag önskar därför hjälpa er längs vägen att skapa de bästa förutsättningarna för vi ska kunna föreviga era minnen på ett sanningsenligt vis så att ni på dagen inte ens tänker på att jag är där som fotograf emellanåt. Naturliga reaktioner och känslor som ni år framöver kommer känna bubbla upp igen när ni bläddrar i fotoalbumet eller går förbi tavlorna i hallen.


Som er bröllopsfotograf strävar jag alltid efter att fånga er relation, naturens skönhet och ljussets olika vackra toner i era bilder. Varje kärlekshistoria är unik och förtjänar att dokumenteras på ett vackert sätt som återspeglar det. Oavsett om det är en intim elopement i Dolomiterna eller ett bohemiskt bröllop i skogen - all kärlek är värd att hyllas och förevigas.

bröllopsfotograf italien by maizoni
destinationsbröllop fotograf italien by maizoni
bröllopsfotograf göteborg västkusten

We are really, really glad that we had By Maizoni as our wedding photographer! Besides being the best photographer we’ve ever met she’s also an incredible person!

She really succeeded to capture the real moments, our love and made us very comfortable in front of the camera.

Fia & Tuomas, Toscana
bohemisk bröllopsfotograf göteborg

ELOPEMENTFOTOGRAF & BRÖLLOPSFOTOGRAF GÖTEBORG


INTE BARA EN INVESTERING - EN UPPLEVELSEAtt investera i en bröllopsfotograf är ett stort åtagande, och så viktigt att ni väljer en fotograf som känns rätt för er i arbetssätt, skapande och som många glömmer även person. Och något som är återkommande i alla mina fotograferingar är att det inte bara ska vara en investering, utan en upplevelse. Det handlar inte bara om vackra redigeringar och drömlika landskap, utan om att skapa en upplevelse som ni aldrig kommer att glömma. Jag stöttar er därför från början till slut, ser till att ni känner er väl omhändertagna, så när ni sedan kollar på era vackra minnen som dokumenterar början på er resa tillsammans, känner samma varma känslor som på er bröllopsdag,


bröllop Marstrand strandverket

Alltså bästa Nadia, jag vet inte vart jag ska börja. Är så oerhört tacksam att du var vår fotograf, vi kände oss verkligen säkra och VISSTE att bilderna skulle bli fantastiska men wooooow nu när jag kollar igenom alla bilder blir jag helt tårögd!

Maggie & Marcus | Gråbo

TOSCANA | ROM | VENEDIG | FLORENCE | DOLOMITERNA


Planerar ni ert bröllop i italien?Med några av världens vackraste landskap där du på krokiga vägar möts av vingård efter vingård, rustika små byar, lummiga olivlundar och vackra bergstoppar i norr blir man inte förvånad att många väljer att gifta sig här. 2021 friade min Johan till mig och vi båda brast ut samtidigt "Italien!". Vi sitter därför nu och planerar vårt egna italienska bröllop för 2024. Så precis som er vet jag vad utmanande det kan vara att planera bröllop i ett annat land och jag hjälper er gärna med eventuella frågor ni har.


"MANGIA BENE, RIDI SPESSO, AMA MOLTO!"


”Ät gott, skratta ofta, älska mycket” betyder detta italienska uttryck och summerar inte bara detta land och dess kultur på bästa sätt, utan även vad målet med varje bröllop borde vara - i alla fall enligt mig.


Så önskar ni en fotograf som precis som er lever efter detta, älskar kärlekens land med pizza, pasta och dess vackra landskap och har erfarenhet av att fota italienska bröllop, då hade det varit en ära att få föreviga er kärlek här.

Bröllopsfotografering By Maizoni

ett brudpar går över en grasmatta en regnig dag i halmstad

I. Bokning.

Redan när vi bokat så börjar mitt arbete att skapa de bästa förutsättningarna för att ni ska den bästa dagen i era liv. Ni får ett avtal på det ni bokat, ett "speed date formulär" att fylla i om er och er dag, samt en bokningsfaktura på 50% av ert valda paket som bekräftar ert datum för allas trygghet.

II. mitt fulla stöd & bröllopsguide.

Alla mina brudpar får alltid tillgång till min gedigna bröllopsguide som har allt ni kan tänkas behöva veta inför er stora dag. Checklistor, inspiration och tips för att ge er dag de bästa förutsättningarna till att bli så magisk som ni önskar! Jag kommer även finnas med som stöd hela vägen fram till er dag och redo att svara på eventuella funderingar som kommer upp i planeringsprocessen.


Tidigare brudpar utrycker alltid att de varit tacksamma för all kommunikation innan bröllopet så tro mig: ni kommer kunna slappna av när det väl är dags.

III. planering.

Nu börjar vi närma oss er bröllopsdag och 4 veckor innan kommer ni få ett nytt formulär att fylla i med viktiga tidpunkter, körschema, eventuella önskemål om gruppbilder och backup-plan vid t.ex. regn. Det är nu jag börjar planera mer intensivt och för varje bröllop ser jag oftast ut fotoplatser innan jag möter upp er i lugn och ro. Då jag är van att göra detta behöver vi inte besöka platserna tillsammans och jag är otroligt noggrann med att hitta fotoplatserna med de bästa förutsättningarna, ljus och miljö.


En månad innan bröllopet betalar ni er slutfaktura hos mig så ni ska kunna släppa allt sånt efter bröllopet och bara njuta av era vackra bilder och minnen. Med all kommunikation innan kan jag lova att ni kommer känna er i trygga händer och att det med hög sannolikhet kommer vara jag som ser till att vi håller körschemat så ni bara kan slappna av och njuta av dagen.

Iv. er stora dag.

Äntligen! Som vi (ja vi!) sett fram emot detta. Du kommer äntligen få säga ja till din stora kärlek, äta god mat, fira er kärlek och dansa tills fåglarna vaknar till liv på morgonen. Mitt mål denna dag är att finnas där för er och dokumentera era ögonblick; från inbjudningskort och viktiga detaljer till tårar och glädjetjut under tal och spex.


Ni kommer att känna er väl förberedda tack vare all kontakt vi haft innan samt få en enkel checklista några dagar innan som berättar vad ni ska ha förberett innan jag kommer. På så sätt kan ni släppa allt och bara tänker på ER - för det är ju faktiskt er denna dagen handlar om.


Jag är med er dom timmarna ni har bokat och inom 5 dagar lovar jag att skicka en liten tjuvkik som förhoppningsvis kan stilla er nyfikenhet. Tjuvkiken är på 5-10 bilder som ni får skickade till er via ett webbgalleri och dessa får ni givetvis dela med nära och kära, på Instagram eller exempelvis använda som tackkort.

v. vackra minnen.

Inom två månader från bröllopsdagen får ni era bilder levererade i samma webbgalleri som era tjuvkikar samt ett vackert bildspel med highlights från bröllopet. Samtliga bilder levereras högupplösta i JPG och finns även att ladda ner som webbupplöst för sociala medier mm.


Ni har även ett års backup på era bilder och ni har nu hunnit bestämma hur ni vill minnas tillbaka på er vackra dag. I ert webbgalleri kommer ni få tillgång till By Maizoni Store där ni kan välja bland lyxiga förstoringar, fotoböcker och fotoboxar, och vet ni vad det bästa är? Ni behöver bara välja vad ni vill ha, resten sköter jag. Med andra ord blir den där fotoboken som ni alltid tänkt göra faktiskt bli gjord och ni behöver inte lägga timmar på att sitta och komma i underfund med hur olika designprogram fungerar - jag gör allt åt er.


Era fotoprodukter ni önskar beställa kommer sedan att komma hem till er på brevlåda eller närmsta postombud. För fotoböcker kan ni välja era favoritbilder i ert galleri som jag sedan kommer göra en albumdesign av som ni får titta på online och godkänna. Tillverkningstiden är sedan ca två månader och allt i By Maizoni Store är noggrant utvalda med högsta kvalitet skapad av hantverkare.

Regn på bröllopsdagen? Låt oss omfamna det

01 / 07

FAQ

Vart finns du?

Göteborg främst men är ofta på resande fot och reser gärna för kärleken. För bröllop utomlands tar jag emot bokningar på minst heldag och weekendpaketet är populärt för att även få med dagen innan eller dagen efter.

När behöver vi boka?

Ju tidigare desto bättre då jag tar emot ett begränsat antal bröllop varje år och blir fullbokad fort. 2024 bokas på nu (även ett par för 2025), så första steget mot en bokning är att skicka in en bokningsförfrågan längst ner på sidan så håller vi tummarna att ert datum finns tillgängligt.

Vi är redo! Hur bokar vi?

Woohoo så kul! Längst ner på denna sida kan ni skicka in er bokningsförfrågan och då jag vill så gärna lära känna er så mycket som möjligt från start, berätta om er och er blivande bröllopsdag!

Vad händer efter vi bokat?

Om allt känns bra för er och mig samt om jag är tillgänglig på ert datum så skickar jag ett avtal på mail som ni signerar digitalt och skickar tillbaka. När jag sedan mottagit avtalet så skickar jag en bokningsfaktura som är på 50% utav ert valda paket, därefter har ni nu en bröllopsfotograf aka tredje hjul som ser SÅ fram emot att föreviga er dag!

När och hur får vi bilderna?

Ett par dagar efter bröllopet får ni en tjuvkik på 5 bilder som ni kan använda direkt. och inom 2 månader efter ert bröllop får ni ett digitalt galleri med alla era utvalda bilder, redigerade och klara att användas!

Ni har även tillgång till min printbutik där ni kan beställa högkvalitativa förstoringar, fotoboxar och album skapade för hand av hantverkare.

Vad händer om du blir sjuk?

Det krävs mycket till för att jag inte skulle kunna komma, men om det skulle hända har jag har ett stort nätverk med professionella bröllopsfotografer som kan hjälpa till. Jag har arbetat med hög feber och det ska väldigt mycket till att jag ska ställa in ett bröllop. Jag tar ert bröllop på allra största allvar ♥

Vad gör vi om bilderna skulle försvinna på något sätt?

Risken att något händer era bilder är minimal. Jag fotograferar alltid med två kameror under vigseln, jag gör också backup direkt på kvällen oavsett om jag är kvar eller är hemma!

Vi ska gifta oss utomlands!

Ja men så klart ni ska, så härligt och stort grattis till ett härligt bröllop! För bröllop utomlands fotar jag minst 12 h. Då destinationsbröllop kräver att jag avsätter med tid så rekommenderar jag att ni hör av er så snart ni vet när ert bröllop inträffar, och ni kan längre ner se fleratalet destiantioner som är inplanerade för i år och nästa år.

Har fotot flertalet bröllop utomlands och har även kontakt med wedding planners och andra leverantörer jag kan hjälpa er komma i kontakt med.

Är er destination med på min bucket list? Kika nedan och hör av er till nadia@deland.se för en gödde-deal!

Grand Canyon i USA
Saltöknen i Bolivia
De Irländska vidderna
Paris
Island (black beach!)
Dolomiterna & Venedig
Santorini

Vi ska gifta oss i Italien!

OMG SÅÅÅ GLAD FÖR ER! Världens mest romantiska land kommer innebära världens mest underbara bröllop för er.

Har fotat flertalet bröllop här och planerar även själv för vårt bröllop i Toscana 2024, så jag hjälper er gärna med tips och råd i er planering. Har även kontakter på plats som kan hjälpa till med allt från lokal till blomster.

Längre ner kan ni se min foto-bucket-list, kolla om er destination är med där för ett supererbjudande ni inte kommer vilja tacka nej till. Hör av er till nadia@deland.se och berätta om era planer så får ni reda på mer!

"MANGIA BENE, RIDI SPESSO, AMA MOLTO!"

How many cherished moments 

do you want to preserve?

autentiska & genuina kärlekshistorier över hela världen

Så Vad kostar det att ha med mig som er bröllopsfotograf?

Er relation är unik, precis som er dag kommer vara, och för att få med dess helhet och detaljer kan ni välja mellan halvdag, heldag och weekend. Paketen börjar på 34.000kr beroende på antal timmar ni önskar att jag är med, och för lågsäsongen och vardagar finns även ett rådhuspaket för ceremonin och porträtt.


Skicka er förfrågan längst ned på sidan så får ni all info och så vi kan börja planera för er upplevelse och bästa dagen i era liv.

2024: 87% FULLBOKAT

en brud står i en vacker brudklänning på ett lavafält i Island med berg i bakgrunden

BUCKET-LIST BY MAIZONI


Jag älskar kärlek och även att resa, så har därför några platser i världen som jag drömmer om att få fota kärlek på. Så ska ni gifta er på någon av nedan platser eller har ni en hejdundrande magisk plats som ni tror jag kommer älska? Kul! Säg hej direkt på nadia@deland.se och berätta om er dag så kan jag ha en gödde-deal ni inte vill missa. Här är några av mina drömdestinationer för bröllop:


Grand Canyon, USA

Saltöknen, Bolivia

De Irländska vidderna

Paris

Island (black beach please!)

Dolomiterna

Santorini

BUCKET-LIST BY MAIZONI


Jag älskar kärlek och även att resa, så har därför några platser i världen som jag drömmer om att få fota kärlek på. Så ska ni gifta er på någon av nedan platser eller har ni en hejdundrande magisk plats som ni tror jag kommer älska? Kul! Säg hej direkt på nadia@deland.se och berätta om er dag så kan jag ha en gödde-deal ni inte vill missa. Här är några av mina drömdestinationer för bröllop:


Grand Canyon, USA

Saltöknen, Bolivia

De Irländska vidderna

Paris

Island (black beach please!)

Dolomiterna

Santorini

redo att checka av bröllopsfotograf på listan? Let's do this!Även om jag är SÅ nyfiken på att få höra alla detaljer om er och er dag, så förstår jag att ni har fullt upp med att planera ett bröllop och att ni kanske inte har så mycket tid just nu. Eller så kanske ni vill berätta hela er historia för mig? Hur som helst... ni berättar så lite eller så mycket som ni vill, short and sweet, eller hela er story!Massa kärlek, Nadia

Bokningsformulär

Mer info om villkor och GDPR hittar du HÄR.