Er historia, ert arv


Ja jag ser faktiskt era foton som konst och vår fotograferingen som ett tillfället att bevara denna stunden ni befinner i just nu. Vi både skapar och bevarar era minnen tillsammans, så hade det inte varit underbart att då också kunna få njuta av dessa minnen dagligen i ert hem?


Dom flest har ambitionen att göra något med alla bilder man tar, men ofta hamnar dom på en hårddisk eller i telefonen. Och hur kul det än är att ha en vacker bakgrundsbild på mobilen, så är det inget emot en vacker fotovägg eller personligt fotoalbum som du dagligen kan njuta av!


I alla mina upplevelser ingår därför alltid en vacker Fine Art-förstoring då jag är så mån om att ni ska få hem något fysiskt efter er fotografering som påminner om den stunden ni befann er i just då. And let's face it, hade inte jag beställt den hade det inte blivit av ;)


Och här kommer det bästa: Jag gör allt åt er! För jag har full förståelse för att livet med barn gör det svårt att få tid över till annat. Att då sitta och välja bilder, ladda ner program för kunna designa ert album eller att bara hitta ett fotolabb, gör att det istället inte blir av. Så det enda ni behöver göra hos mig, är att klicka vilken fotoprodukt ni önskar, så gör jag resten. Bild väljer ni direkt i butiken, smidigt va!


Låt era foton bli mer än bara ett inlägg på Instagram och förgyll ert hem med dom. Det är trots allt minnen som är värda att både bevara och visa upp ♥

4 anledningar till varför du ska beställa via By Maizoni

Enkelt

Hela ditt galleri med dina bilder är kopplade till en egen fotobutik, så du behöver bara välj produkt och sedan vilken bild du önskar - klart! Vid beställning av fotoboxar och fotoalbum behöver du endast välja färg och storlek, resten sköter jag!

Sparar tid

Du behöver inte ladda ner krångliga program för att designa ditt album, inte heller jämföra och välja bland olika sortens papper, och du behöver inte göra om din beställning flera gånger pga en hemsida som ständigt kraschar. Ett par klick och du är klar!

Det blir av

Den mest värdefulla anledningen är att det faktiskt blir av. Tänk att mötas av era bilder i köket varje morgon, kunna bläddra i ett vackert album på vardagsrumsbordet eller ha en lyxig fotobox i sovrummet som ni kan ta fram och minnas tillbaka på!

Exklusivt

Alla fotoprodukter jag erbjuder är av högsta kvalitet skapade av erfarna hantverkare och fotografer. Dessa produkter är kända över hela världen bland fotografer för sin varaktiga skönhet och lyxiga material och går inte att beställa som privatkund - helt unika precis som er story ♥

BLI INSPIRERAD

Från vackra förstoringar till exklusiva fotoböcker. Det finns så många vackra sätt att bevara era minnen på, och om ni inte vet vad ni ska välja så hjälper jag er gärna efter fotograferingen under en Printkonsultation.


Nedan kan du inspireras av de produkter jag erbjuder, och önskar du ta en titt redan nu i butiken kan du gör det här: Tjuvkik butik

Fine Art Prints - Fotoboxar - Fotoböcker

Fine Art & Classic Prints

10 x 15 cm, 15 x 20 cm & 20 x 30 cm


Mindre prints för dig som önskar foton med fantastisk färg, skärpa och lång hållbarhet. Det vackra fotopappret har museumkvalitet som förstärker bilden och ger en känsla av lyx och exklusivitet.


Bilderna är fina att ha som dom är, i mindre ramar, hänga på en klädlina/galler med klädnypor för inredningsdetalj eller som jag alltid brukar rekommendera, en vacker förvaringsbox (se bilder längre ner!).


Med dessa har du möjlighet att välja mellan 3 papper där min personliga favorit COTTON RAG PRINTS har dekorerade kanter så de känns som om de har upptäckts mellan sidorna på en sedan länge förlorad antikvitet. 

Stora Fine Art Prints & Ramar

Upp till 100 x 150 cm


Tänk att ha era vackra bilder uppsatta i hemmet som en påminnelse om er kärlek varje dag!


Dessa förstoringar är en personlig inredningsdetalj som du inte tröttnar på och går att beställa från 30 x 40 cm upp till 100 x 150 cm. Fine Art Prints är utskrifter som återger underbara färger, skärpa och har en lång hållbarhet. Det vackra pappret förstärker även bilden och ger en känsla av lyx och exklusivitet så era bilder visas på bästa sätt i ert hem år efter år.


En vacker bild blir självklart ännu vackrare om den ramas in som dessutom av ett proffs, och du kan välja mellan olika glas samt färg på ramen!

Vacker & Unik Fotobox


En lyxig och personlig låda för att bevara era minnen på ett vackert sätt.


Fantastisk kvalitet, gjorda för hand av massivt trä och täckt med vackert linne eller sammet i färg som du själv väljer. Diskreta magneter håller lådan stängd och gör sig fin som inredningsdetalj i hemmet. 


Min favoritkombo är Cotton Rag Prints, förvarade i en fotobox i naturlinne med text på i guld eller koppar - så vackert ♥

Personlig Fotobok

Ett vackert minne ni ofta kommer kolla tillbaka på


En av de mest populära beställningarna som förutom ett vackert minne även blir en personlig inredningsdetalj. Ofta blir bilder kvar i datorn och telefonen trots att man kanske hade ambitioner att framkalla och göra album, så tro mig, det är så värt att ha bilderna i ett fysiskt format där ni kan bläddra, visa och minnas tillbaka.


Er fotobok kommer vara bokbunden och gjord för att kunna bläddra i flera generationer framöver. När ni beställer sköter jag allt dessutom, så ni behöver inte själva sitta i timmar och designa och skapa. Det enda ni behöver göra är att välja färg för att sedan få hem en personlig bok med era vackra minnen!

Lyxig Artbook

Ett fint minne och vacker inredningsdetalj


Denna ArtBook är känd över hela världen bland fotografer för sin varaktiga skönhet, klassiska enkelhet och lyxiga material. Dessa konstböcker (ja konst!) är handgjorda av några av de bästa albumhantverkarna i världen som förutom ett vackert minne även blir en personlig inredningsdetalj. Jag designar boken åt er, så ni inte själva behöver ladda ner program och sitta i timmar och designa.


Skillnaden mellan Artbook och Fotobok är kvaliteten på albumet och Fine Art-pappret. Detta papper ger dig lång hållbarhet och förstärker bilderna så att de blir ännu vackrare. En helt annan upplevelse än ett vanligt fotopapper som även ger en känsla av lyx.

Exklusiv Heirloom Book

Ett arv för flera generationer


Heirlooom som står för "släktklenod" eller "arvgods" är en vacker beskrivning av denna exklusiva bok. Fotoboken är speciellt designad för att visa upp individuella bilder på varje sida så varje bild blir ett konstverk i sig och låter dig betrakta varje fotografi utan distraktion.


Även denna bok blir en fantastiskt vacker och lyxig inredningsdetalj som alla kommer vilja bläddra i när ni har besök ♥ Denna bok passar främst bröllop eller ljusare bilder, så är ni intresserade av denna, berätta för mig innan fotograferingen så ser vi till att skapa bilder för detta!

Jag älskar älskar ÄLSKAR vår vackra bok! Den ligger alltid framme i vardagsrummet så vi kan kika i den, och alltid kul att bläddra i när vi får besök. TACK för detta finna minne!

Jasmin A

Tidlösa arv som varar i generationer

Tidlösa arv som varar i generationer

The By Maizoni Store

The By Maizoni Store

Låt era foton bli mer än bara ett inlägg på Instagram och förgyll ert hem med dom. Det är trots allt minnen som är värda att både bevara och visa upp ♥

Nyfiken redan nu på att se butiken? Välkommen att ta en titt nedan!

The store
The store

All photos are QT Albums property