Vill du lära dig mer om foto & hur du kan utveckla ditt varumärke?


Då är jag SÅ glad att du hittat hit!


2020, mitt i en pandemi, bestämde jag mig för att börja fota och starta By Maizoni, och på 6 månader blev jag fullbokad. Ett starkt varumärke, planering och marknadsföring är några av de främsta delarna som hjälpte mig att nå mitt mål - nu vill jag hjälpa dig att nå ditt.


Så om du är fotograf idag och vill leva ut dina fotodrömmar men vet inte vart du ska börja, då har du kommit rätt ♥

bröllopsfotograf italien toscana

“Jag hade inte vågat starta mitt företag om det inte vore Nadia. Hennes passion att se just mig utvecklas och nå mina mål har motiverat mig att fortsätta och tack vare hennes coaching kan jag idag stolt kalla mig fotograf!”


Vad innebär det att vara fotograf idag?

Fotograf, ekonom, marknadschef & VD

Ovan är bara några av alla roller du tar dig an när du bestämmer dig för att arbeta som fotograf idag. Förutom själva fotograferingen i sig så lägger du timmar på redigering, kundkontakt, sociala medier, inköp, samtidigt som du ska ha ett lönsamt företag, arbeta med ditt varumärke och hinna ha ett privatliv - hur får man den ekvationen att gå ihop och vart börjar man?


Jag förstår att det känns överväldigande och att du vill ha klart ALLT direkt, men var snäll mot dig i detta och se vad just du behöver fokusera på först.


Är det att utforma ditt varumärke?

Lära dig fotogrunder?

Eller kanske trimma på redigeringen?


Med planering och tydliga mål kommer du lättare att nå dit du önskar, och jag hjälper dig på vägen.


PS. Glöm inte att vart du än är i din process idag så har även de du ser upp till varit där. Jämför inte ditt steg ett med någon annans steg tio ♥

Bakom Linsen - En podd om kvinnliga fotografer

Få inspiration av andra fotografer och deras resor! Tillsammans med Sara Nilsson har vi podden Bakom Linsen: en podd om kvinnliga fotografer och deras resor till att bli de fotograferna de är idag!


lyssna här!

Detta kan jag hjälpa dig med

Varumärke


Varför ska kunder välja att boka just dig? Med ett starkt varumärke och tydlig målgrupp kommer du inte behöva konkurrera med priser och du kommer även enklare kunna skapa erbjudanden och rikta din marknadsföring.

Foto & Redigering


Hur fotar man i motljus? Vad är ISO? Och hur hittar man sin bildstil? Beroende på om du går kurs, är med workshop eller har coachingtimmar så utgår vi alltid från vart du är just nu.

SoMe - Content


"Jag är tacksam över att jag fick fota fina Linnea igår i den vackra solnedgången" - Lärde du dig något? Trodde inte det ;) Med rätt content i dina kanaler kommer du att få fler kunder och växa organsikt UTAN att behöva sälja i dina inlägg.

“Under mentortimmarna hos Nadia lärde jag mig mer än bara foto och hon har hjälpt mig utveckla mitt varumärke som gett mig fler kunder. Rekommenderar alla som vill få en boost med sin business att bli coachade av Nadia!”


An Elegant Affair

fotoWorkshop i göteborg


Se bilder från 2022 års workshop för fotografer med temat An Elegant Affair. Det var en fullspäckad dag med fokus på contentskapande med några av marknadens bästa leverantörer, så som Fröken Blomma, Hanna Lindoff, Bröllopsbruket, Anna Göran Design och i de vackra slottslikande lokalerna på Övre Kaserngården i Göteborg. Workshopen innehöll fotoplatssafari för att hitta de bästa fotoplatserna, självporträtt för alla fotografer i olika miljöer och vackert stylade fotograferingar: Blomsterdekorationer, dukningar, flatlays, honörsbord, brudpar och gravid. Se lite från dagen nedan!

workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg
mentorskap fotograf by maizoni
mentorskap fotograf by maizoni
mentorskap fotograf by maizoni
mentorskap fotograf by maizoni

Tre snabba om min bakgrund

Foto - Marknadsföring - Utbildning & Sälj

Foto


“Har arbetat som fotograf på heltid sedan sommaren 2020. Det var då jag bestämde mig för att starta By Maizoni och efter portfoliofotograferingar, fotokurser och planerande började jag få kunder och är idag glad och tacksam över att kunna vara bokad månader framåt.”

01 / 03

Tjänster

Fotokurser - Workshops - Mentorskap

Mentorskap

Är du i strartgroparna & behöver hjälp att komma igång? Eller känner du att du har fastnat & inte vet hur du ska komma framåt med företaget? Då hade det varit en ära att få vara din mentor! Fokus kommer vara varumärke varumärke varumärke!


1000 kr / h | 5 h 4500kr ex moms

Privat fotokurs

Ställ alla frågor du vill & lär dig ta vackra bilder! Hur fungerar kameran, vad ska man tänka på i kompositionen av bilden & hur kan redigering ta dina bilder till nästa nivå? Vi ses & fotar samtidigt som du får testa själv & ställa alla frågor du vill!


900 kr/h | 3900 kr/5h ex moms

Fotokurser

Varumärkes- & fotokurser har jag pausat tillfälligt. Håll utkik här & på @bymaizoni för att se när kurser släpps!


Håll utkik här & på @bymaizoni!

Kom igång med Pixieset

Hemsida, kundgalleri, mobilapp & fotobutik

Saknar du en hemsida idag och vill börja leverera proffsiga bildgallerier till dina kunder? Få 250 MB extra utrymme via min refferal-länk nedan! Skapa enkelt en snygg hemsida, leverera professionella bildgallerier till dina kunder och gör din egen fotobutik med prints, album och fotoboxar!

Jag vill komma igång med pixieset!
WORKSHOPEN FÖR DIG SOM VILL SATSA PÅ DIN FOTODRÖM

FRÅN HOBBY TILL FOTOGRAF

Drömmer du om att kunna arbeta med foto men vet inte hur du ska börja?

"Från hobby till fotograf" är THE workshop som samlar allt du behöver veta för att kunna arbeta som professionell fotograf idag och slippa lägga timmar på Google för att hitta svaren. Jag önska jag hade kunnat gå på detta när jag började och vill därför nu hjälpa dig som är i samma sits som jag var 2020: att nå och satsa på dina fotodrömmar ♥

JAG VILL SATSA PÅ MIN FOTODRÖM!

Jag vill utveckla mig & min fotobusiness!


Woohoo så spännande! Skicka förfrågan här nedan så återkommer jag med förslag på ett första möte. För mentorskap och privatkurser är första mötet på 20 min alltid kostnadsfritt där vi ser över din nivå och hur vi ska lägga upp din utbildning. Då jag är mån om att kunna ha uppföljning och finnas tillgänglig för dig under din fotoresa tar jag endast emot ett fåtal elever/mån


Massa kärlek, nu kör vi!

Nadia

Janauri

Fullbokat

Februari

Endast konsultationstid

Mars

1 tid

April

2 tider

fotokurs göteborg by maizoni

(Inga rätt eller fel! )

Genom att fylla i formuläret godkänner du att få fler tips och inspiration för att utvecklas inom fotografering och företagande. Du kan när du vill avsluta prenumerationen i slutet på varje mail.