fotokurs och fotogrunder göteborg

Fotokurs | Mentorskap | Workshop


Vill du lära dig mer om foto & hur du kan utveckla ditt varumärke?


Då är jag SÅ glad att du hittat hit!


2020, mitt i en pandemi, bestämde jag mig för att börja fota och startade By Maizoni, och på 6 månader blev jag fullbokad. Ett starkt varumärke, hög service, planering och marknadsföring är några av de främsta delarna som hjälpte mig att nå mitt mål - nu vill jag hjälpa dig att nå ditt.


Så om du är fotograf idag och vill leva ut dina fotodrömmar men vet inte vart du ska börja, då hjälper jag dig gärna.

elopement fotograf island

Jag hade inte vågat starta mitt företag om det inte vore Nadia. Hennes passion att se just mig utvecklas och nå mina mål har motiverat mig att fortsätta och tack vare hennes coaching kan jag idag stolt kalla mig fotograf!

Lina W

Tidigare erfarenhet

Från säljare till projektledare till kreatör


Efter ha hållit över 100 utbildningar och workshops i mitt liv har jag idag en bredd i olika typer av coaching och verktyg som jag vävar samman i mina workshops och utbildningar. Från att ha utbildat säljare i sälj, utbildat för Apple om deras produkter och kundupplevelse, till att idag hålla workshops och utbildningar för kreatörer.


2019 utbildade jag mig till projektledare inom event och marknadsföring, viktiga delar att ha med sig om egenföretagare och kreatör idag. För vi är inte bara kreatörer och fotografer, vi är även företagare, och att få hjälpa dig att bli mer företagsam samt få ett starkare varumärke är något av det roligaste jag vet.

En podd om kvinnliga kreatörer

En podd om kvinnliga kreatörer

Bakom Linsen

Bakom Linsen

Tillsammans med Sara Nilsson på Love Stories by Sara har vi podden Bakom Linsen: en podd om kvinnliga kreatörer och deras resor till att bli de fantastiska kreatörerna de är idag. Lyssna, inspireras och upptäck hur alla har olika resor till att ta sig dit dom är idag.

Du hittar podden där poddar finns, eller direkt här nedan:

Lyssna här!
Lyssna här!
Mentorskap och fotokurser By MAizoni


Vad innebär det att vara fotograf idag?


Fotograf, ekonom, marknadschef, chaufför, Vd, ja detta är bara några av alla roller du tar dig an när du bestämmer dig för att arbeta som fotograf idag. Förutom själva fotograferingen i sig så lägger du timmar på redigering, kundkontakt, sociala medier, inköp, samtidigt som du ska ha ett lönsamt företag, arbeta med ditt varumärke och hinna ha ett privatliv - hur får man den ekvationen att gå ihop och vart börjar man?


Jag förstår att det känns överväldigande och att du vill ha klart ALLT direkt, men var snäll mot dig i detta och se vad just du behöver fokusera på först.


Är det att utforma ditt varumärke? Lära dig fotogrunder? Skapa ett arbetsflöde?


Med planering och tydliga mål kommer du lättare att nå dit du önskar, och jag hjälper dig på vägen.


PS. Glöm inte att vart du än är i din process idag så har även de du ser upp till varit där. Jämför inte ditt steg ett med någon annans steg tio

fotokurs för nybörjare
fotokurs kamera grunder

Nadia är helt fantastiskt! Jag är fotograf och har henne som mentor, hon har verkligen fått mig motiverad och fått mig att tro på mig själv. Hon är otroligt peppande och är precis vad man behöver när man tvivlar på sig själv. Alltid lika roligt och energifyllt att prata med henne och jag rekommenderar alla som behöver en spark i baken, att boka henne som mentor! Otroligt stöd!!!!

Nellie Ceder Photography

Detta kan jag hjälpa dig med

hur blir jag fotograf - kurs med by maizoni

Varumärke


Varför ska kunder välja att boka just dig? Med ett starkt varumärke och tydlig målgrupp kommer du inte behöva konkurrera med priser och du kommer enklare nå dina målkunder och bli trygg med ditt företag.

redigeringskurs Lightroom

Foto & Redigering


Hur fotar man i motljus? Vad är ISO? Hur räddar man en mörk bild? Och hur hittar man sin bildstil? Beroende på om du går kurs, är med på workshop eller har coachingtimmar så utgår vi alltid från vart du är just nu.

marknadsföringskurs med by maizoni

SoMe - Content


Med rätt content i dina kanaler kommer du att få fler kunder och växa organsikt utan att behöva annonsera. Få hjälp med hur du ska rikta dig mot dina målkunder och skapa content i linje med ditt varumärke.

Redan efter vårt första möte fick jag en nytändning till att komma igång med mitt företag och inspirerad till hur jag vill arbeta som fotograf. Nadia lyssnar och reflekterar samtidigt som hon coachar dig att komma till insikt och ger även stöd längs vägen för minsta lilla.

Är så glad att jag investerade i mentorskap, det har hjälpt mig att ta mitt företag och varumärke till en helt annan nivå.

Emma E

Rabatter via By Maizoni

Programmen jag använder dagligen i mitt arbete
workshop foto by maizoni

Pixieset

Hemsida, kundgallerier, kontrakt mm


Skapa enkelt en snygg hemsida, leverera professionella bildgallerier och personlig app till dina kunder, skicka snygga kontrakt och frågeformulär samt skapa din egna fotobutik med prints, album och fotoboxar.


Få 250 MB extra utrymme via nedan refferal-länk:


Pixieset

workshop foto by maizoni

AfterShoot

Gör snabbare urval med hjälpa av AI


Med hjälp av AI så hjälper AfterShoot dig att göra urval och highlighta de bästa fotona från olika bildserier. Programmet gör tar inga kreativa beslut åt dig och raderar inte något foto, utan endast grupperar och väljer ut de bästa. Sparar dig enormt mycket tid!


Få 10% rabatt via nedan refferal-länk:


AfterShoot

workshop foto by maizoni

Studio Ninja

CRM-system skapat fotografer


Effektivisera och automatisera ditt arbete genom att skapa dina egna arbetsflöden för olika typer av kunder. Enkelt att ha koll på vad som behöver göras härnäst, spara tid genom att automatisera uppgifter och ge lika bra upplevelse till alla dina kunder.


10% rabatt med nedan referenskod:


BOPN382J3773K0

workshop foto by maizoni

Pic-Time

Vackra kundgallerier & grym fotobutik


Jag använder Pic-Time för att ge en upplevelse för mina kunder även vid leverans av alla deras foton. Vackra gallerier, fotobutik som är enkelt att ställa in och handla i samt marketing automation. Du kan även skapa vackra bildspel dina kunder kan ladda ner.


Få en extra månad via min referenskod:


Bymaizoni

I Maj åkte jag ner till Göteborg och gick på Workshopen som Nadia höll, jag är så otroligt glad att jag investerade i mig själv och åkte 100 mil tur och retur. Helt klart VÄRT! (Jag åker från Stockholms Skärgård)

Jag kan verkligen rekommendera att gå till Nadia om du vill utveckla dig som fotograf eller varför inte bli fotad av henne! Hon ser alla, hon är generös och varm som person, wow vilken inspiration! <3

Genny W

Tjänster

MENTORSKAP | Fotokurser | Workshops

Mentorskap

Är du i strartgroparna eller känner du att du inte kommer framåt i företaget? Då hade det varit en ära att få vara din mentor! Under 5 mentorsamtal ser vi över ditt varumärke, marknadsföring, arbetsflöde & framförallt gör dig tryggare som kreatör.

9 500 SEK ex moms

Privat fotokurs

Ställ alla frågor du vill & lär dig ta vackra bilder! Hur fungerar kameran, import/export & vad är metadata? Vi ses & fotar samtidigt som du får testa själv & ställa alla frågor du vill, eller på ett digitalt möte & har redigeringstimmar tillsammans.

1200 kr/h | 3200 kr 3h ex moms

Workshops

2022 var det 4 fullbokade workshops med olika teman och 2023 planerar jag en längre kvinnoretreatutomlands med magiskt stylade fotograferingar, utbildning, gästföreläsningar, roliga aktiviteter och massa härligt häng med andra kvinnliga kreatörer.

Håll utkik här & på @bymaizoni!

Utöver att vara en grymt duktig fotograf är Nadia också väldigt varm och omhändertagande som person. Jag hoppade på en workshop på temat "från hobby till fotograf". Hon fick mig att känna trygghet och peppade mig i varje steg. Under workshopen delade hon generöst med sig av tips och råd och var genuint intresserad av att hjälpa mig framåt. Att anmäla mig till detta låg långt utanför mig comfortzone, men Nadia gjorde valet att vilja delta enkelt!

Frida H

Jag vill utveckla mig & min fotobusiness!

Tillgängliga tider

Vår

Fullbokat

Sommar

1 tid

Höst

2 tider

Boka ett första möte


Woohoo så spännande!


Skicka förfrågan här nedan så återkommer jag med förslag på ett första möte. Då jag är mån om att kunna ha uppföljning och finnas tillgänglig för dig under din resa tar jag endast emot ett fåtal elever/kvartal


Massa kärlek, nu kör vi!

Nadia

Tre snabba om min bakgrund

Tre snabba om min bakgrund

Foto

Foto

Har arbetat som fotograf på heltid sedan sommaren 2020. Det var då jag bestämde mig för att starta By Maizoni och efter portfoliofotograferingar, fotokurser och planerande började jag få kunder och är idag glad och tacksam över att kunna vara bokad månader framåt.

01 / 03
01 / 03