Presentkort fotografering

EN UPPSKATTAD & TIDLÖS GÅVA


Vill du ge din kärlek en genomtänkt och uppskattad gåva som hon kommer uppskatta flera år framöver? Då ska du skämma bort henne med en fotoupplevelse där hon kommer behandlas som en drottning, från bokning till leverans, och ge henne minnen som hon kommer älska att kolla tillbaka på.


Att få en fotografering är att få ett minne för livet, och du kommer garanterat göra personen som får det så otroligt glad. Hon kan välja mellan Gravid-, Amning- eller Mamma & Jag-fotografering, och du kan välja att ge en hel fotografering eller valfritt belopp (minst 3000 kr).


Alla presentkort levereras i en lyxig låda med silkespapper och rosett av vackert sidenband. Vid köp av en hel fotografering ingår även en lyxig, större låda fylld med må-gott-grejer!

Ett tidlöst arv som kommer vara i generationer

gravidfotografering med slöja

Lyxigt


I alla fotoupplevelser är jag otroligt mån om att mamman ska känna sig som kvinnornas kvinna.


Det ingår alltid konsultation där hon får berätta vad hon har för vision, vackra designklänningar att bli fotograferad i och en lyxig förstoring som hon kan sätta upp hemma efter fotografering.

bohemisk gravidfotografering med lång spetsklänning

Personligt


Att ge en fotografering är att ge någon ett minne för livet, och hon kommer att känna att du verkligen har tänkte på henne i detta.


Det är även perfekta presenten att ge till någon som har allt och visar att även att du vill hylla henne som mamma.

familjefotografering i blomfält

Enkelt


Du behöver inte gå runt i massa butiker och bli genomsvett och sedan komma på hemma att du glömt köpa mer tejp till inslagningen - jag löser allt åt dig. Alla presentkort levereras i en lyxig låda som är vackert inslaget. Vid köp av en hel fotografering levereras presentkortet med må-gott-grejer för mamman.

Så går det till

Välj belopp


Du väljer om du vill ge en hel fotografering eller ett valfritt belopp (minst 3000 kr) och fyller i dina kontaktuppgifter längst ner samt vem som ska få gåvan,

Lyxlåda


Om du köper en hel fotografering ingår en lyxig låda med smått och gott till mamman, så fyll i om hon har några allergier av något slag då det ingår produkter och choklad bl.a!

Leverans


Fakturan skickas när jag tagit emot din beställning, och när den är betald kommer jag skicka din gåva. Du kan välja om du vill slå in paketet själv, annars gör jag allt fint åt dig!

Boka


Jag rekommenderar att ni bokar så snabbt som möjligt för störst chans att få den tid ni önskar. Hon kommer då få en tydlig välkomstguide med alla info inför hennes upplevelse!

Orolig över att hon inte kommer tycka om att vara framför en kamera?


Då kan du vara lugn! Min expertis ligger i att stärka kvinnor och ge en upplyftande upplevelse framför kameran. Dessutom säger mina kunder efteråt att de hade riktigt kul! Det är väldigt stor skillnad att bli fotograferad av en professionell fotograf som vet hur hon ska instruera och vet vad hon ska säga för att få din käraste trygg framför kameran, mot hennes partner som är trött på att ta om flera bilder för att hon aldrig blir nöjd ;) Att dessutom vara iklädd en lyxig och vacker klänning i en magisk miljö kommer även det att göra att hon kommer känna sig som den Queen hon faktiskt är ♥


gravidfotografering present baby shower

En gåva för henne, om henne


"Hela uppvaktningen från att man boka till fotograferingen och även efteråt helt magisk. Nadia är en helt underbar och go tjej och sättet hon tog hand om vår lilla tjej som också ville vara med och var trött!

Jag ville gråta flera gånger under fotograferingen för jag kände mig så otroligt fin, och hur fina jag & min familj blev på kort. STORT TACK UNDERBARA Nadia!! Kommer aldrig glömma detta ♥”


—Benazife F

En gåva för henne, om henne


"Hela uppvaktningen från att man boka till fotograferingen och även efteråt helt magisk. Nadia är en helt underbar och go tjej och sättet hon tog hand om vår lilla tjej som också ville vara med och var trött!

Jag ville gråta flera gånger under fotograferingen för jag kände mig så otroligt fin, och hur fina jag & min familj blev på kort. STORT TACK UNDERBARA Nadia!! Kommer aldrig glömma detta ♥”


—Benazife F

Bra att veta


➳ Betalsätt är faktura som skickas på mail med betaltid på 14 dagar, och presentkortet träder i kraft när betalning är mottagen och är giltigt i ett år.

➳ Då jag blir fullbokad snabbt rekommenderar jag att innehavaren av presentkortet bokar så snabbt som möjligt för störst chans att få önskad tid.

➳ Du kan välja att ge en hel fotografering eller egen summa. När belopp överstiger fotograferingens värde kan mamman för resterande belopp köpa till tillval så som blomkrona eller fotoprodukter. Vid val av understigande belopp betalar mamman resterande belopp vid bokning.

➳ Presentkort kan ej returneras eller bytas mot kontanter.

➳ Fotograferingen sker i utomhusmiljö, och vid fotografering utanför Göteborg tillkommer ersättning för resan (50kr/mil).

en personlig & tidlös gåva

Du kommer göra någon otroligt glad där hemma


Fyll i formuläret här nedan, så kommer du att få en bekräftelse på din mail inom två dagar. Har du några frågor, tveka inte att höra av dig!


Massa kärlek, NadiaPS. Kom ihåg att kika i din skräppost ett par dagar efter din beställning, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på nadia@deland.se.


PRESENTKORSTFORMULÄR

mamma och dotter fotografering i påfågelstol med blomster