PRESENTKORT FOTOGRAFERING

en personlig gåva

presentkort fotografering

en tidlös gåva

presentkort fotografering

EN UPPSKATTAD GÅVA

en personlig present som varar i generationer


Vad ger man till någon som har allt?


Att få en fotografering är att få minnen för livet som kommer uppskattas i generationer framöver. En tidlös gåva som är så mycket mer än materiella ting och som kommer uppskattas och älskas dagligen.


Kanske har du någon där hemma som säger att hen inte önskar sig något, vet vad hen vill ha eller som är väldigt svår att hitta något till. Med ett vackert presentkort på en fotografering får din kärlek den mest personliga gåvan man kan få. Dessutom behöver du inte gå runt i massa butiker, bli genomsvett och sedan komma hem och upptäcka att du glömt köpa mer tejp till inslagningen - jag löser allt åt dig.


Från paketering till leverans, enkelt och personligt hela vägen.

en gravid kvinna sitter och skrattar, klädd i kostymbyxor, bh och kavaj
ett par håller om varandra under en parfotografering med pannorna lutade mot varandra och solen guldiga strålar som genomstrålar mellan dom
ett gravidfoto med ett par som håller varandras händer och en gravid mage syns i en öppen gravidklänning

Felizia A


moderskapsfotografering


Jag gjorde en moderskapsfotografering hos Nadia och det är den utan tvekan bästa och finaste fotografering jag varit på. Hon är så genomgod i det hon gör, inget känns stressat och resultatet är helt magiskt. Att se mig själv och min dotter genom hennes lins, alltså wow - Finaste jag varit med om.

 

En personlig julklapp / present som varar i generationer

så går det till:

ett par ligger i gräset och håller om varandras ansikten och ler stort mot varandra

I. välj belopp.

Du väljer om du vill ge en hel fotografering eller ett valfritt belopp (minst 3000 kr) och fyller i dina kontaktuppgifter längst ner samt vem som ska få gåvan,

II. leverans.

På mail kommer en faktura och när den är betald skickas presentkortet hem till er. Det vackra presentkortet levereras i ett lyxigt kuvert och det finns möjlighet att lägga till en personlig hälsning.


Dessutom! Vid köp av en hel fotografering ingår en lyxig låda med smått och gott, så fyll i om personen har några allergier av något slag då det ingår produkter och choklad bl.a.

III. boka.

Då jag är bokad flera månader i förtid rekommenderar jag att ni bokar så snabbt som möjligt för störst chans att få en tid ni önskar. Ni skickar in er bokningsförfrågan på min hemsida och skriver i textfältet att ni har ett presentkort. Sedan skickas en välkomstguide till er med all info ni behöver inför vår fotografering.

presentkort fotografering
En gravid kvinna står i ett par öppna jeans och har en luvtröja uppdragen och visar magen. Hon rufsar om håret och har ett stort leende
ett barn står och ler stort med hennes pappas händer på axlarna under deras familjefotografering

BRA ATT VETA


➳ Betalsätt är faktura som skickas på mail med betaltid på 14 dagar, och presentkortet träder i kraft när betalning är mottagen och är giltigt i ett år.

➳ Då jag blir fullbokad snabbt rekommenderar jag att innehavaren av presentkortet bokar så snabbt som möjligt för störst chans att få önskad tid.

➳ Du kan välja att ge en hel fotografering eller egen summa. När belopp överstiger fotograferingens värde kan mamman för resterande belopp köpa till tillval så som blomkrona eller fotoprodukter. Vid val av understigande belopp betalar mamman resterande belopp vid bokning.

➳ Presentkort kan ej returneras eller bytas mot kontanter.

➳ Fotograferingen sker hemma hos er eller utomhus, och vid fotografering utanför Göteborg tillkommer ersättning för resan (50kr/mil).

ett par föräldrar har sina barn på axlarna och springer på en äng under sin familjefotografering
ett par står på ett fält i solnedgången och håller om varandra och kvinnans gravida mage

 

DU KOMMER GÖRA NÅGON OTROLIGT GLAD DÄR HEMMA

 

PRESENTKORSTFORMULÄR


Fyll i formuläret här nedan så kommer du att få en bekräftelse samt faktura på din mail inom två dagar. Har du några frågor, tveka inte att höra av dig.


Massa kärlek, NadiaPS. Kom ihåg att kika i din skräppost ett par dagar efter din beställning då mina ibland hamnar där.

mamma och dotter fotografering i påfågelstol med blomster