Workshops för dig som fotograf & kreatör

NÄTVERk | Content | Varumärke | Foto | skaparglädje


Efter ha hållit över 100 utbildningar och workshops i mitt liv kan jag tryggt säga att detta är något jag inte bara brinner för utan även har en stor verktygslåda med erfarenhet att plocka från.


Från att ha utbildat säljare i sälj, utbildat för Apple om deras produkter och kundupplevelse, till att idag hålla workshops och utbildningar för kreatörer, har jag samlat på mig olika verktyg som jag vävar samman i mina workshops och utbildningar.


En workshop hos By Maizoni har alltid fokus på dig, ska vara en rolig upplevelse och där du även får möjlighet att lära känna andra kreatörer. För att veta först när platser släpps, skicka in en intresseförfrågan längst ned och se bilder från tidigare workshops och contentdagar här nedanför!

Utöver att vara en grymt duktig fotograf är Nadia också väldigt varm och omhändertagande som person. Jag hoppade på en workshop på temat "från hobby till fotograf". Hon fick mig att känna trygghet och peppade mig i varje steg. Under workshopen delade hon generöst med sig av tips och råd och var genuint intresserad av att hjälpa mig framåt. Att anmäla mig till detta låg långt utanför mig comfortzone, men Nadia gjorde valet att vilja delta enkelt!

Frida H

tidigare workshops

5 NOVEMBER 2023


Wildly In Love Workshop


En heldag fylld med samtal och diskussioner, nya lärdomar och relationer, prestigelöst skapande, och en himlans massa mat och fika!


Halva dagen bestod av en maxat och kreativt stylat microbröllop för att visa upp hur vackert bröllop även kan vara under lågsäsongen och ett otraditionellt brudpar. Några av de bästa leverantörerna var med och ingen detalj lämnade vi åt slumpen, från lyxig kostym och klänning till premiumblomster till smink och lokal.


Andra halvan av dagen gick vi igenom hur man kan applicera storytelling mer i sitt skapande och utveckla sitt berättande. Vi gick även igenom arbetsflöden, automatiseringar, hur man skapar en upplevelse, marknadsföring och prissättning.


Kvällen avslutades med en mysig middag omringade av levande ljus, all vacker blomster och nya realtioner från dagen.


Se några tillfällen från dagen i filmen bredvid skapad av Francis Löfvenholm och läs mer om workshopen HÄR.


Från hobby till fotograf

en workshop för kreatörer som vill skapa varumärke


En exklusiv workshop för ett mer begränsat antal kreatörer som blev fullbokad på ett par dagar. Workshopen pågick söndag-tisdag med fokus på att skapa varumärke som fotograf. Föreläsningar varvades med konkreta uppgifter, inspirerande samtal, fotograferingar och självklart goda middagar och fikastunder. Målet med workshopen var att kreatörer skulle påbörja sitt arbete med sitt varumärke och få en kickstarter och verktyg för att kunna fortsätta arbetet själva även efter våra dagar.


Då detta var THE kickstarter så var det FYRA fotograferingstillfällen under dessa dagar. "Fota fotografen" där kreatörerna fick fota varandra, stylat brudpar, bridal session och gravid samt vacker bröllopsetup med blomster + flatlay-stationer. Fotograferingar hade några av markandes främsta leverantörer inom blomster, styling och klänningar. Sissel på Fröken Blomma skapade vackra blomsterarrangemang tillsammans med floristskolan Munkeröds Floristutbildning, brudarna bar vackra brudklänningar av Helena Granby och blev även stylade av fantastiska Ronja Mägi Sandell. Du kommer dessutom att få vara med när jag har en gravidfotografering, se hur jag jobbar och sedan få testa fota själv. Under gravidfotograferingen var vackra, starka Michela Dahlström modell och bar en bohemisk gravidklänning från Reclamation Design Company. Deltagarna fick då se mig fota först och sedan testa själva och ställa frågor.


En månad senare hade vi liveredigering med alla bilder tillsammans och kreatörerna hade även möjlighet att boka in ett mentorsamtal men uppföljning när de önskade coaching. En ordentlig kickstarter med andra ord med nya vänner och kollegor för livet <3

varumärke fotograf
bridal session by maizoni göteborg
gravidfotografering göteborg by maizoni
gravidfotograf göteborg by maizoni
brudklänning helena granby
workshop för fotografer kreatörer by maizoni
fotoworkshop by maizoni
workshop för fotografer kreatörer by maizoni
workshop för fotografer kreatörer by maizoni
gravidfoto workshop by maizoni
elegant brudklänning inspiration
bröllop blommor färg
helena granby design brudklänning
makeup MUAH bröllop göteborg
workshop för fotografer kreatörer by maizoni

An Elegant Affair

fotoWorkshop i göteborg maj 2022


Se bilder från workshopen våren 2022 med temat An Elegant Affair. Workshopen blev fullbokad på mindre än 24h och det var en fullspäckad dag med fokus på contentskapande med några av marknadens bästa leverantörer, så som Fröken Blomma, Hanna Lindoff, Bröllopsbruket, Anna Göran Design och i de vackra slottslikande lokalerna på Övre Kaserngården i Göteborg.


Workshopen innehöll även fotoplatssafari för att hitta de bästa fotoplatserna, självporträtt för alla fotografer i olika miljöer och vackert stylade fotograferingar: Blomsterdekorationer, dukningar, flatlays, honörsbord, brudpar och gravid.


Förutom fulla minneskort fick vi med oss nya vänner och kollegor, och vi sågs alla en månad senare på en gemensam liveredigering där jag redigerade foton från vår härliga dag tillsammans.

workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
workshop fotograf göteborg by maizoni
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg
fotokurs by maizoni göteborg

I Maj åkte jag ner till Göteborg och gick på Workshopen som Nadia höll, jag är så otroligt glad att jag investerade i mig själv och åkte 100 mil tur och retur. Helt klart VÄRT! (Jag åker från Stockholms Skärgård)

Jag kan verkligen rekommendera att gå till Nadia om du vill utveckla dig som fotograf eller varför inte bli fotad av henne! Hon ser alla, hon är generös och varm som person, wow vilken inspiration! <3

Genny W

Boho Love Workshop

WORKSHOP FÖR GOLDEN HOUR MEMBERS AV BY MAIZONI


2023 var det dags igen, och denna gång blev det en maxad contentdag med hela ÅTTA fotostationer på Surte Kraftstation. Temat var Boho Love där alla fotografer kunde rotera mellan olika stylade fotstationer i rustika miljöerna: brudpar, familj, amning, gravid, kommersiellt, flatylays och detaljer för bröllop, parfoto, självporträtt samt en bridal session.


Denna workshop var för Emelie Bernborgs medlemmar i hennes medlemssida Golden Hour Members och fokus var en contentdag med stylade fotograferingar. All fantastisk blomster är från Sissel på Fröken Blomma, brudklänningar från grymma Esther Franke, gravidklänningar från min egna lånegarderob, MUAH var Ronja för alla brudar och fina trycksaker från Anna Göran Design samt ringaskar från En liten Ask.

blomsterstege fotografering
bohemisk brudklänning Esther franke
workshop fotografer by maizoni
workshop fotografer by maizoni
workshop fotografer by maizoni
workshop fotografer by maizoni
workshop fotografer by maizoni
bohemisk brudklänning Esther franke
workshop fotografer by maizoni
gravidfoto workshop by maizoni
workshop kreatörer by maizoni
workshop kreatörer by maizoni
workshop kreatörer by maizoni
workshop familjefoto by maizoni
blomstersteg fröken blomma

Boho Winter Workshop

Workshop för Golden Hour Members av By Maizoni


En förmiddag och en eftermiddag i januari träffades vi 40 fotografer och fotade brudpar och gravida mammor. Förmiddagen bjöd på mulet och dramatisk dimma, och lagom till eftermiddagen när det andra gänget och modellerna kom fick vi strålande sol.


Denna workshop var för Emelie Bernborgs medlemmar i hennes medlemssida Golden Hour Members och fokus var en contentdag med stylade fotograferingar. All fantastisk blomster är från otroliga Sissel på Fröken Blomma, brudklänningar från grymma Esther Franke och gravidklänningar är från min egna lånegarderob.

bohemisk brudbukett
bohemiskt bröllop inspiration by maizoni
bohemisk brudklänning
gravidfotografering påfågelstol blomster
bohemiskt bröllop med häst
bohemisk brudklänning
blomkrona med vita blommor bröllop
inspiration kläder brudgum
bohemisk bröllopsfotograf
gravidfoto med häst workshop by Maizoni
bohemisk gravidklänning
inspiration blomster bröllop
workshop by maizoni
bröllop workshop by Maizoni
bohemisk gravidklänning

INTRESSERAD AV KOMMANDE WORKSHOPS?

SKRIV UPP DIG PÅ INTRESSELISTAN!


Få information först om när workshops släpps och få förtur på platserna.Tidigare workshops har blivit fullbokade på under 24 h och de flesta platserna går redan via dom på listan, så skriv upp dig för störst chans att få en plats på kommande workshops