AN elegant affair

En workshop för dig som vill bygga på din bildportfolio med magiska bilder, lära dig hitta de perfekta fotoplatserna och få inspiration inför sommaren!

workshop fotograf göteborg

FULLBOKAD

Håll utkik efter nästa träff på min hemsida eller på Instagram @bymaizoni.

Workshop för fotografer

Stylad fotografering, Göteborg 4/5 2022


Sommaren är nu snart här, och bästa sättet att kicka igång den är att få vara kreativ och fota nya vackra bilder till din portfolio samtidigt som du får massa inspiration inför säsongen!


Ta vackra bilder som dina kunder även dom kommer vilja ha, lär dig hitta de perfekta fotoplatserna på nya locations och få mina bästa tips för att få din redigering att poppa! Vi kommer att hålla till på Övre Kaserngården i Göteborg där vi kommer ha en minst sagt blomstrande fotografering... ;)


Under dagen kommer du att få fotografera stylade modeller och miljöer, gå på fotoplatssafari och även vara med om en liveredigering några dagar efter workshopen där vi tillsammans redigerar de bilderna vi tagit och du får möjlighet att ställa frågor och få feedback på dina bilder!


Nya bilder, kunskaper och inspiration - perfekta starten inför sommaren!

workshop fotograf by maizoni
workshop fotograf by maizoni

En workshop för dig som vill...


... utöka din bildportfolio med kreativa bilder

... ha fler bilder på dig själv till dina kanaler

... känna dig tryggare med att hitta de perfekta fotoplatserna

... lära dig hur du skapar bilder som berör

... se hur jag jobbar för att få mina kunder avslappnade framför kameran

... ha konkreta actions för att skapa vackra porträtt

... få bästa tipsen för att få dina bilder att poppa i redigeringen

... äta massa fika, få nya fotovänner och inspiration inför sommaren och framåt!

fotoworkshop by maizoni
fotokurs amatör by maizoni

Portfoliobilder med de bästa leverantörerna!


Du kommer efter denna workshop ha bilder på dig själv (ja på DIG! Ett måste för ditt varumärke!), ett brudpar, en gravid samt olika blomsterarrangemang för bröllop. Dessa fotograferingar kommer att ha några av markandes främsta leverantörer inom blomster, styling och klänningar. Sissel på Fröken Blomma kommer tillsammans med Munkeröds floristutbildning att skapa vackra blomsterarrangemang med allt från honnörsbord och vackra bordsdukningar till buketter och blomsterbågar i slottliknande miljö på Övre Kaserngården. Den andra stylade fotograferingen kommer att vara med ett brudpar där bruden kommer bära en vacker brudklänning från Bröllopsbruket och bli stylad av fantastiska Hannah Lindoff som har flera års erfarenhet i branschen. Dessutom kommer du att få vara med när jag har en gravidfotografering, se hur jag jobbar och sedan få fota själv.


Maxat? YES! Let's get this party started!

workshop för hobbyfotograf by maizoni

Självporträtt


När dina framtida kunder bokar dig i framtiden kommer det inte att bara vara för dina bilder - det kommer att vara för DIG. Därför är det oerhört viktigt att visa din målkund vem det är som är bakom kameran. Ingen vill bli fotad av främling right? ;)

workshop gravidfoto by maizoni

Gravidfoto


Se mig fota på en gravidfotografering och få mina bästa tips för att skapa vackra och avslappnade power-bilder! Mamman kommer att bära en av mina designklänningar och vi kommer även att fota henne med min vackra påfågelstol.

workshop för fotografer by maizoni

Blomster & Miljö


Sissel och elever på Munkerörds floristutbildning kommer att skapa vackra blomsterarrangemang som du kommer kunna visa upp i dina kanaler. Inspirera dina framtida kunder med bilder på en vacker bröllopsdukning, flatlays och menyer eller maffiga fönsterdekorationer i de höga fönstren på Kaserngården!

workshop bröllopsfoto

Brudpar


Vi avslutar dagarna med en stylad fotografering med ett vackert brudpar. Du kommer få ta olika typer av bilder som om det vore ett riktigt bröllop: first look, vigsel och porträtt. Temat är "An elegant Affair" som floristerna kommer att skapa vacker blomster utifrån och jag kommer ge olika actions som du kan lära ifrån!

lär känna Nadia mer

lär känna Nadia mer

Din kursledare

Din kursledare

Harry Potter-nörd, thaiboxare och kaffeälskare är några saker som kan förknippas med Nadia. Hon är även utbildad inom marknadsföring och event, har arbetat med sälj i över 6 år men valde att satsa på sitt fotande och bli fotograf. Idag är hon etablerad fotograf och hjälper andra fotografer att nå sina fotodrömmar genom utbildning och mentorskap.

Lär känna Nadia mer
Lär känna Nadia mer

Schema och upplägg


Workshopen är 4 maj och det kommer att vara en inspirerande dag och massa härligt fotosnack! Jag delar även med mig av mina egna erfarenheter och finns för dig under dagen för att bolla idéer och tankar.

Fotoworkshop 4/5


10:00 Välkommen!

11:00 Fotoplatssafari + Självporträtt

13:00 Lunch

14:00 Stylad fotografering - Blomsterarrangemang & detaljer

15:00 Fika

15:30 Stylad fotografering - Brudpar

17:30 Fika + frågestund

18:00 Stylad fotografering - Gravid

19:00 Eftersnack

20:00 För de som vill, gemensam middag!

workshop gravidfoto

En personlig workshop

Begränsat antal platser


För att vi alla ska få tid för varandra samt möjlighet för coaching har jag valt att ha begränsat antal platser. För mig är det superviktigt att du ska känna att du blir hörd och sedd under dagen och att det även känns tryggt och personligt med gruppen. På så sätt har vi även mer tid att lära känna varandra och man ser inte samma bilder i massa fotografers kanaler ;)

Allt detta ingår


  • Fotoplatssafari
  • Självporträtt i olika miljöer
  • Stylad fotografering - Blomsterdekorationer + Dukning + Flatlays + Honörsbord
  • Stylad fotografering - Brudpar
  • Stylad fotografering - Gravid
  • Personlig coaching och feedback
  • Lunch och massa go fika
  • Nya vänner, kollegor och inspiration inför sommaren!


Dessutom ingår:


Liveredigering!

Gemensam liveredigering några dagar efter workshopen med genomgång av bilder och mina bästa tips och tricks för din redigering! Du har även möjlighet att ställa frågor och be om feedback på dina bilder.Investering: 2 800 kr ex. moms

workshop gravidfoto göteborg by maizoni

Pssst! Inte starta firma ännu?


Inga problem! Om du startar enskild firma och har gjort inköp under startåret och året före (och dessa avser utgifter som behövs för din verksamhet), så får du dra av dessa i företaget! Du får dock inte dra av momsen eftersom du inte varit momsregistrerad vid dessa köp.

workshop bröllopsfotograf
contenday gravidfoto
workshop för fotoamatör
workshop bröllopsfotograf kaserngården

FAQ

Jag är inte från Göteborg, vart kan jag bo?

Alla som deltar i workshopen kommer att kunna boka en hotellnatt på Kviberg Park Hotell till ett rabatterat pris. Du kan då boka ett enkelrum för 799kr och ett dubbelrum för 1067, och då ingår frukostbuffé samt gratis parkering 🥳

Jag är en glad amatör idag, räcker det?

Gud ja! Perfekt tillfälle att utöka din portfolio med bilder att visa dina framtida kunder! Du har även möjlighet att ställa frågor under dagen - jag finns här för dig!

Är detta en fotokurs?

Vi kommer inte att gå igenom hur kameran fungerar, men du kommer att få lära dig om foto i form av komposition, posering och känsla. Självklart får du ställa frågor om tips på inställningar när vi fotar 🥳

Kommer jag att ha tid att fota?

Självklart! Jag kommer att visa och guida först men sedan är tiden främst för dig så du får magiska bilder till din portfolio!

Hur fungerar det med betalning?

Du får en faktura på mailen som ska betalas inom 14 dagar. När den är betald har du en bekräftad plats och kan börja ladda kamerabatterierna för en go dag!

Hur tar jag mig till workshopen?

Workshopen hålls i Utby på Övre Kaserngården som ligger ungefär 20 minuter från Göteborgs Centralstation.
Vagn 11 eller buss 58 tar dig snabbast dit. Bussen är smidigast om du även ska till hotellet! De går var tionde minut.

Vilka tider gäller?

Vi kommer att börja dagen 10:00 med fika för att lära känna varandra på och avslutar med eftersnack vid 19:00. 20:00 kommer jag att ha bokat bord för de som vill fortsätta umgås (detta står man för själv och är frivilligt) och lära känna varandra!

Jag fick ingen plats på workshoppen! Kommer fler tillfällen?

Detta är den enda contentdagen jag planerar för i år, så har du inte fått en plats är du varmt välkommen att höra av dig för att vara på väntlista om någon skulle bli sjuk 🤍

workshop bröllopsfotograf by maizoni

FULLBOKAT


Denna workshop har blivit fullbokad, men om du är intresserad av att delta kan du skicka in en förfrågan att vara med på väntlista om någon skulle bli sjuk eller avboka. Har du någon fundering är du varmt välkommen att höra av dig till mig på nadia@deland.se.


Massa massa kärlek,

Nadia

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Deltagarna står för middagen själv och bokas när vi vet hur många vi blir