personlig & kreativ företagsfotograf göteborg, Sverige, Världen


Contentfotografering för det personliga varumärket

Hej på dig, du personliga företagare


Och varmt välkomna hit. Vad kul att ni vill visa upp ert företag på bästa sätt.


Med min bakgrund inom marknadsföring, tv-produktion och event vet jag hur vi lägger upp er fotografering på bästa sätt för att ge er bäst content i era kanaler. Bilder som inspirerar, är personliga och framförallt speglar er. Därför är jag mån om att få lära känna er och ert varumärke inför fotograferingen för att kunna återspegla er på bästa sätt.


En av mina starka kvaliteter är att få människor avslappnade framför kameran, så är ni oroliga över detta redan nu kan ni släppa det - vi kommer ha kul! Jag arbetar med att guida er under hela fotograferingen så det enda ni kommer behöva tänka på är att vara er själva.

Personalfotograferingen var en rolig och trygg upplevelse på salongen. Nadia bemötte alla med ett leende, kom med kreativa idéer och såg till att vi var nöjda med resultatet.

Frisörsalong Göteborg
företagsfotografering göteborg
event fotograf göteborg
företagsporträtt göteborg företagsfotograf
content fotografering göteborg
content fotografering göteborg
editorial fotograf göteborg
matfotograf göteborg
företagsporträtt göteborg företagsfotograf
editorial fotograf göteborg
content resa fotograf göteborg
eventfotograf göteborg
editorial fotograf göteborg
content fotografering göteborg
content resa fotograf göteborg
editorial fotograf göteborg

Så här går det till:

I. Bokning.

Ni skickar in er förfrågan längst ned på denna sida och vi bokar sedan in ett första möte där ni får berätta mer om er och ert varumärke.


Inför er fotografering har vi ett planeringsmöte där jag kommer att ge er passande förslag på upplägg och innehåll som ni får godkänna, och ni får även ett kontrakt att signera. Har ni en grafisk manér tar jag gärna emot den.

II. fotografering.

Inför er fotografering kommer ni ha fått all info så ni känner er i trygga händer. På contentresor fotar jag oftast under ett par dagar och har era önskemål i åtanke under hela processen. För miljö, porträtt- och produktfoto hos er önskar jag att ni är er själva och jobbar på som vanligt för att verkligen visa er i er verksamhet. Ni blir guidade och får actions för de foton som behövs och ni kommer märka att det är väldigt avslappnat och roligt.

III. Leverans.

Alla bilder levereras redigerade och anpassade för både tryck och digitala kanaler. Jag kommer även SEO-anpassa bilderna för er bransch samt optimera dom för er hemsida. Ni har fria användningsrättigheter i företagets kanaler och bilderna levereras i ett digitalt galleri med backup i 1 år.

Nadia höll alltid oss i fokus vilket vi verkligen uppskattade. Hon hedrade våra önskemål och vision samtidigt som hon bidrog med sin egna personliga touch!

Showroom för kläder i Stockholm

Kontakt


Önskar ni en fotograf som skapar en avslappnad fotografering, är lätt att arbeta med och lyhörd för er och ert varumärke? Hör av er via formuläret nedan så ser vi hur vi kan visa upp ert företag på bästa sätt. Ser fram emot att höra från er!


Varma hälsningar,

Nadia


Du är också varmt välkommen att kontakta mig på nadia@deland.se.

Några företagskanaler ni kan hitta mina bilder i

företagsfotografering Göteborg
företagsfotografering Göteborg
företagsfotografering Göteborg