Fotografering för personliga företag i Göteborg

Hej på er!


Och varmt välkomna hit. Vad kul att ni vill visa upp ert företag på bästa sätt! Med min bakgrund inom marknadsföring och event vet jag hur vi lägger upp er fotografering på bästa sätt för att ge er bäst content i era kanaler. Bilder som inspirerar, är personliga och framförallt speglar er är högsta fokus. Därför är jag mån om att få lära känna ert varumärke innan fotograferingen för att kunna återspegla er på bästa sätt.


En av mina starka kvaliteter är att få människor avslappnade framför kameran, så är ni oroliga över detta redan nu kan ni släppa det - vi kommer ha kul! Jag arbetar med att guida er under hela fotograferingen så det enda ni kommer behöva tänka på är att ha kul.

“Personalfotograferingen var en rolig och trygg upplevelse på salongen. Nadia bemötte alla med ett leende, kom med kreativa idéer och såg till att vi var nöjda med resultatet.”

Produkt - Porträtt - PR

företagsfotografering göteborg bostäder
företagsfotografering göteborg personalporträtt
företagsfotografering göteborg butik
företagsfotografering göteborg mode
företagsfotografering göteborg content
företagsfotografering göteborg personalporträtt
företagsfotografering göteborg personalporträtt
företagsfotografering göteborg event
företagsfotografering göteborg träning

Företagsfotografering Göteborg

Så går det till


Oavsett om ni vill förnya er bildbank för att få content till era kanaler eller visa upp er som arbetar ingår alltid konsultation där ni får berätta om er och ert behov. Därefter kommer jag att skapa en moodboard med inspirationsbilder som ni kommer få godkänna så ni känner er trygga med att jag förstått er rätt. Har ni en grafisk manér tar jag gärna emot den.


Beroende på vart vi fotar så kommer jag antingen till er eller att vi ses på en fotoplats som jag scoutat inför fotograferingen. Vid dåligt väder och fotografering utomhus så ingår alltid fri ombokning för att vi ska få bästa förutsättningarna. Vid en stylad fotografering så har vi ett planeringsmöte inför detta.


Alla bilder levereras redigerade och anpassade för både tryck och era digitala kanaler. Jag kommer även SEO-anpassa bilderna för er bransch samt optimera dom för er hemsida för större chans till exponering. Ni har fria användningsrättigheter i företagets kanaler och bilderna levereras i ett digitalt galleri med backup i 2 år. Om ni önskar ingår även en personlig app med era bilder så ni alltid kan ha dom lättillgängliga på telefonen för publicering i era sociala kanaler.

“Nadia höll alltid oss i fokus vilket vi verkligen uppskattade. Hon hedrade våra önskemål och vision samtidigt som hon bidrog med sin egna personliga touch!”

01 / 14

“Vi var i behov av en kreativ fotograf för att få bilder till våra sociala medier och vi är supernöjda med Nadia! Hon förstod varumärket och jobbade effektivt under hela vårt samarbete. Tack Nadia!”

Företagspaket

Porträtt


Professionella foton på dig och dina medarbetare. Visa era kunder människorna som ligger bakom verksamheten på kontoret eller i er marknadsföring.

Ca 2 h fotografering inklusive 15 utvalda bilder (fotografen väljer).

från 12.000 kr ex moms

Content


Syns man inte, finns man inte. Med min utbildning inom event och marknadsföring vet jag vikten av att ha bra content för sina kanaler. Denna fotografering kräver oftast lite mer planering, och jag hjälper er gärna komma på idéer för stylade fotograferingar

Från 15.000 kr ex moms

Produkter


Mat, smycken eller tandblekning?

Visa upp dina varor på bästa sätt oavsett vilken verksamhet du driver.

Från 12.000 kr ex moms

Kontakt


Har ni några funderingar eller vill boka in en era fotografering? Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig så fort jag kan. Ser så fram emot att höra från er!


Varma hälsningar,

Nadia


Du är också välkommen att kontakta mig på nadia@deland.se.


Några företagskanaler ni kan hitta mina bilder i