Gravidfotografering Göteborg

En rolig, avslappnad & stärkande upplevelse

En upplevelse för dig, om dig

Livmodern växer. Brösten ömmar. Lycka. Rädsla. Känslan av att känna sig svullen och ständigt vara kissnödig är något du vid det här laget börjat vänja dig vid. Allas graviditeter är olika, men en sak har de gemensamt: det är en av de största händelserna i livet.

Jag vill lyfta det vackra och starka hos dig som du år efter år framöver kommer kolla tillbaka på, få kraft ifrån och minnas med kärlek. Bevara denna fantastiska tid du går igenom just nu med vackra foton som både du och dina barn kan kolla på och se hur otroligt stark och vacker du var redan under tiden dom låg i din mage.

Föreviga denna tid med en fotoupplevelse för dig, om dig.

gravidfotograf göteborg

“Fotograferingen med Nadia var en helt fantastisk upplevelse som resulterade i en riktigt härlig egoboost! Hon guidade mig från början till slut och hjälpte mig plocka fram min "inre Queen"!”

En personlig gravidfotografering

gravidfotografering by Maizoni göteborg

Dina önskemål


Konsultation och Moodboard

I alla pakten ingår 20 minuters telefonkonsultation där du får berätta om din vision och önskemål. Efter telefonkonsultationen får du en helt personlig moodboard på Pinterest.

Designklänningar


Lyxiga gravidklänningar

Tillgång till vackra designade gravidkläder via en digital garderob där du får välja dina outfits. Alla kroppar är vackra och välkomna, därför finns det något för alla - från xs till xxl!

Stärkande


Dagens huvudperson

På fotodagen kommer du bara fokusera på att ha kul och omfamna din kvinnlighet och graviditet! Vi har under konsultationen valt en av mina vackra fotoplatser att fota på.

bohemisk gravidfotografering göteborg

Personligt bildspel


Minns tillbaka på denna tid

Förutom ett helt personligt webbgalleri kommer jag även att skapa ett vackert bildspel med musik du kan spara och minnas tillbaka på samt ett års backup på dina bilder. Dessutom en lyxig Fine Art på 30 x40 cm i museumkvalitet.

Kärlek från tidigare mammor & pappor

Christopher Wassberg

“Vi hade en helt otrolig upplevelse med Nadia en kväll i somras. Allt var välplanerat och väl förberett med både hjärta och engagemang.

Jag var lite osäker på att känna mig obekväm framför kameran men den känslan försvann så fort vi pratade igenom hur vi skulle fota. Nadia var otroligt stöttande och guidande för att bilderna skulle se naturliga och underbara ut! Jag kände mig inte osäker en enda sekund när vi väl satte igång, bara otroligt förväntansfull över resultatet!

Och resultatet. WOW!”

01 / 04
gravidfotograf göteborg by maizoni

En rolig, avslappnad & stärkande upplevelse

Jag har fått höra kvinnors personliga berättelser där dom berättar hur dom i flera år har försökt att bli gravida, tuffa IVF-resor, hur vissa kämpat med HG hela graviditeten, och andra som upplever att vara gravid är det absolut bästa dom varit med om. Att höra alla dessa berättelser har fått mig att inse att jag inte endast vill skapa vackra foton, utan en stärkande upplevelse som får alla dessa starka och vackra kvinnor att även själva inse det, under en tid som för många kan kännas svårt se det själv.

Därför är jag är med dig hela vägen, från planering av kläder och miljö till att vara redo med kammen för att fixa till den där hårslingan så som du vill ha det - Du i fokus.

gravidfotografering körsbärsblomning göteborg

“Tack för en magisk upplevelse! Det kändes så naturligt och inte nog med det så gick tiden så himla fort utan att vi tänkte på det och hade SÅ roligt!”

Vi tar inte bara kort - vi skapar dom


I din upplevelse ingår 20 minuters konsultation där jag vill höra mer om dig och dina tankar kring fotograferingen. Här har vi möjlighet att lära känna varandra lite mer, och för dig att berätta vad du har för önskemål. Efter kommer jag att skapa en personlig moodboard baserat på det vi kommit fram till under konsultationen för att du ska känna dig trygg med att vi skapar bilder så som du tänkt dig!


Då jag vill skapa en fotoupplevelse skräddarsydd för just dig så tar jag endast emot ett begränsat antal gravidfotograferingar per månad. Många bokar redan i vecka 12 så jag rekommenderar därför att boka tre månader innan du önskar fotograferas för störst chans att få en tid.

01 / 08

Gravidfotografering i Göteborg - året om

Från fluffigt snötäcke till vacker körsbärsblomning

gravidfotografering vinter göteborg

Vinter

gravidfotografering körsbärsblomning

Vår

gravidfotografering blomfält göteborg

Sommar

gravidfotografering höst göteborg

Höst

gravidfotografering vinter göteborg

“Upplyftande, positiv energi, underbart skratt och ett leende som smittar av sig samt otroligt duktig på sitt jobb. Nadias namn kommer alltid att nämnas i vårt hem. Dessa bilder kommer att hängas upp i vårt hem, våra barns hem och även barnbarns hem!”


Kreativa tillval

Blomster


Välj bland vacker blomster, från blomsterkrona och blomtopp till blombad och blomsterbäddar. Alla blomsterskapelser beställs av florist och skapas utifrån dina önskemål och den känsla du vill skapa!

Från 500 kr

Påfågelstol


Om du inte känner dig som en Queen Mama efter ha suttit i denna vackra tron så vet jag inte vad! Vacker som den är, men för dig som vill skapa wow-faktor finns även möjlighet att lägga till blomster.

Från 500 kr

Häst


Skapa sagolik känsla i dina bilder och fotas med häst! Det kommer alltid vara på djurens villkor, ägaren som känner sin häst bäst kommer vara med och se till att det blir så bra som möjligt för alla. Vi fotar under 30 min nära hästgården!

Från 500 kr

gravidfotograf göteborg

DIN FOTOUPPLEVELSE STEG FÖR STEG

gravidfotografering göteborg sveriges bästa gravidfotograf

Kontakt


För att säkra att du får en tid för din fotoupplevelse rekommenderar jag att du hör av dig tidigt under graviditeten, gärna 3 månader innan du vill fotograferas. Planera in fotograferingen mellan vecka 27-35, då har din vackra mage hunnit växa till sig lite men inte hunnit börja sjunka ännu. Skulle du vara sent ute går det alltid att höra av sig för plats på väntelista!


Du skickar in din förfrågan i formuläret längst ner på denna sida med önskemål, tillval och info om dig.

Bokning


Vi har nu gemensamt hittat ett datum som passar och du har betalat in bokningsavgiften på 50% som garanterar din bokning. Denna summa dras sedan av från din slutfaktura som du får vid leverans av bilderna. 


Då allas graviditeter är olika så kan vi vid bekräftad bokning ändra datumet längre fram beroende på hur du mår och hur mycket magen växt. När bokningsavgiften är betald bokar vi in en tid för konsultation där jag vill höra allt om dig och dina önskemål!

gravidfotografering göteborg blomkrona

Dina önskemål


Jag vet nu lite mer om dig och din vision och kommer utifrån det att skapa en personlig moodbard med inspiration på Pinterest åt dig!


Jag utgår från Göteborg, och beroende på dina önskemål av miljö, kläder och känsla så har jag många vackra fotoplatser som jag kommer att välja bland för att skapa dina magiska bilder. För att få det perfekta ljuset fotograferar vi cirka 1-2 timmar innan solnedgången eller soluppgången.


Du får också tillgång till min vackra gravidgarderob där du får välja vilken outfit du älskar mest. Nyfiken redan nu? Ta en kik här: VACKRA GRAVIDKLÄDER

gravidfotograf Allingsås

Fotografering


Äntligen är det dags! Vi har haft kontakt dagen innan för att säkerställa att vädret är med oss. Skulle det ej vara det bokar vi in ett nytt datum.


Du kommer få fotoplatsen skickade till dig dagen innan, och på fotodagen kommer du få vara med om en lättsam och rolig fotografering i ca. 1-1.5h. Du behöver inte oroa dig över att du inte kommer veta vad du ska göra eller att du inte kommer att känna dig bekväm i din gravida kropp - Jag är med dig hela vägen. Jag kommer guida och peppa dig, så det enda du kommer fokusera på denna dag är att ha kul och omfamna din graviditet. Resten sköter jag!

gravidfotografering med slöja göteborg

Leverans


Nu kliar det i fingrarna och du vill se dina bilder! Jag har nu arbetat med dina bilder under tre veckor och du kommer nu att få en inbjudan till ditt personliga galleri med 30 bilder att välja mellan som jag valt ut. Jag lägger ner mycket tid och kärlek på varje bild och dom bilderna du väljer levereras redigerade, högupplösta och internetanpassade med fri användning. 


Dom som önskar köpa till fler bilder efter fotograferingen kan självklart göra det. Du kan då välja att köpa till fler för 250 kr/bild eller lägre vid köp av bildpaket.


Du får sedan en slutfaktura där bokningsavgiften är avdragen, med valt paket samt eventuella tillval och extrabilder. Din förstoring kommer på posten någon vecka senare.

Vackra fotoprodukter


Dom flest har ambitionen att göra något med alla bilder man tar, men ofta hamnar dom på en hårddisk eller i telefonen. Och hur kul det än är att ha en vacker bakgrundsbild på mobilen, så är det inget emot en vacker fotovägg eller personligt fotoalbum som du dagligen kan njuta av!


Du kommer få tillgång till denna butiken efter din fotografering där alla fotoprodukter jag erbjuder är av högsta kvalitet, noggrant utvalda och skapade av erfarna hantverkare och fotografer. Och vet du vad det bästa är? Ni behöver bara välja vad ni vill ha, resten sköter jag! Inga dagar på att skapa album eller ladda ner krångliga program, jag gör allt åt er.


Se mer här nedan!

The By Maizoni Store

Tidlösa arv som varar i generationer

Låt era foton bli mer än bara ett inlägg på Instagram och förgyll ert hem med dom. Det är trots allt minnen som är värda att både bevara och visa upp ♥

Bli inspirerad och läs mer om alla fotoprodukter du kan välja mellan här nedan!

Vackra fotoprodukter

“Wow vilken upplevelse. Kände mig så uppskattad och prioriterad under denna fotosession. Allt fokus var på mig och magen och att jag skulle känna mig vacker och bekväm utan några konster och fejkade moment. Har fotat mycket i mina dar, men aldrig blivit så uppskattad. Detta var ett minne för livet!”


gravidfotograf göteborg västkusten

Vanliga frågor

Hur tidigt bör jag boka?

Många skickar redan bokningförfrågan i v.12 – så ju tidigare desto bättre! Jag är ofta fullbokad ett par månader i förväg så boka gärna så tidigt som möjligt för störst chans att få en tid.

När är bäst att fotografera?

Jag rekommenderar att fotografera mellan v.27 och 35 men det är väldigt individuellt hur din mage växer och hur du mår. Jag har alltid fri ombokning om magen inte växt eller vid dåligt väder.

Kan syskon eller partner vara med?

Jag fotar gärna ett par bilder med din käraste eller blivande syskon!

Fotar du även under vintern?

Självklart! Jag fotar under alla årets vackra årstider. Under kallare månader använder jag värmepåsar som vi fäster under kläderna för att hålla dig varm. Dessa syns inte på bild men gör väldigt stor skillnad. Du får också värmepåsar som du håller i händerna samt till dina och din partners fötter. Vi pausar med en go filt och varm choklad, allt för att du ska frysa så lite som möjligt och ändå få vackra bilder under den magiska vintern!

Vad händer om det blir dåligt väder?

För att kunna skapa mitt ljus och känsla i bilderna så är jag otroligt noggrann med väder och platser. Därför erbjuder jag fri ombokning vid dåligt väder då detta inte ger samma färger eller ljus i bilderna.

Jag har en liten förkärlek till dramatiska bilder som mulet väder kan bidra till, så vid önskemål om den typen va bilder fotar vi tidigare på dagen för att fortfarande få bra ljus.

Jag är obekväm framför kameran, hur vet jag vad jag ska göra?

Det är inget du kommer behöva oroa dig över! Jag är med dig hela tiden och kommer guida dig genom lätta och neutrala poser samtidigt som jag kommer prata med dig under hela fotograferingen. Mina kunder säger alltid efteråt att dom inte hade trott de skulle ha så kul som de faktiskt hade, så du behöver inte vara rädd för att det kommer bli stelt!

Jag skulle behöva omboka, hur går jag tillväga då?

Allas graviditeter är olika, och du har full trygghet i att alltid kunna boka om ifall du skulle må dåligt. Om du inte kan genomföra fotograferingen alls på grund av ditt mående har du full trygghet i att kunna avboka.

Fotar du utanför Göteborg?

Jag kommer gärna och fotar er på andra ställen i landet! Vid önskemål om att jag kommer till er tillkommer 50kr/mil i milersättning.

2021 fotade jag bl.a i Stockholm, Helsingborg, Karlstad och Båstad!

gravidfotografering med partner göteborg by maizoni

Välkomstguide


Psst!


Visste du att det ingår en välkomstguide inför din fotografering? Där hittar du checklistor, klädguide för familjen och steg för steg vad vi kommer göra så ni känner er väl förbereda inför er upplevelse!

Välkomstguide


Psst!


Visste du att det ingår en välkomstguide inför din fotografering? Där hittar du checklistor, klädguide för familjen och steg för steg vad vi kommer göra så ni känner er väl förbereda inför er upplevelse!

Fotopaket & Pris

Detta ingår i din upplevelse➳ Välkomstguide

➳ Telefonkonsultation & personlig moodboard

➳ 1h rolig & avslappnad fotografering

➳ Lån av två vackra designklänningar 

➳ Webbgalleri med 30 redigerade bilder av välja från

➳ 5 högupplösta digitala bilder med möjlighet att köpa till fler

➳ Personligt bildspel

➳ Lyxig Fine Art 30x40 cmPRIS VARDAG : 8 000 SEK (1400 kr rabatt)

PRIS HELG: 9400Önskar du köpa till fler bilder efter fotograferingen kan du självklart göra det! Du kan välja att köpa till fler för 250 kr/bild eller lägre vid köp av bildpaket.

gravidfotograf göteborg

“Så mycket mer över förväntan! Tur jag övertalade mig själv att föreviga detta minne. Jag är verkligen supernöjd med min fotografering, bilder och dess fantastiska HELHET. Det blir absolut inte sista gången vi ses för att bevara minnen tillsammans.”

01 / 18

Låt oss hylla din graviditet

Då fotograferingen sker ca 1,5-2 månader innan BF rekommenderar jag att boka så tidigt som möjligt för störst chans att få en tid. Fyll i formuläret för att skicka en bokningsförfrågan, så återkommer jag inom två arbetsdagar.

Massa massa kärlek, Nadia

PS. Kom ihåg att kika i din skräppost ett par dagar efter din bokningsförfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på nadia@deland.se.

Februari

14/2

Mars

3 tider

April

2 tider

Maj

1 tid

Bokningsformulär

https://www.bymaizoni.com/villkor

gravidfotograf stockholm