er första tid tillsammans


stärkande gravidfotograering för dig, om dig


Livmodern växer. Brösten ömmar. Lycka. Rädsla. Känslan av att känna sig svullen och ständigt vara kissnödig är något du vid det här laget börjat vänja dig vid. Allas graviditeter är olika, men en sak har de gemensamt: det är en av de största händelserna i livet och ett nytt skede och roll du kliver in i.


Jag vill lyfta det vackra och starka hos dig som ni år efter år kommer kunna kolla tillbaka på, få kraft ifrån och minnas med kärlek. Hjälpa dig berätta om er första tid tillsammans i bild, så dina barn kan se kärleken du hade för dom redan då och kvinnokraften du besitter men kanske inte känner just nu.


Föreviga er första tid med en fotoupplevelse för dig, om dig.

Jag fick äran att bli fotograferad av Nadia i slutet av min graviditet och jag kan bara säga - WOW! Vilken otrolig människa; så varm, positiv och glädjespridande, men framförallt får hon dig att känna dig speciell, vacker och bekväm även om du inte är så van att stå framför kameran. Hon guidade mig igenom fotograferingen och peppade mig så att jag aldrig behövde känna mig obekväm, trots att vissa foton togs helt utan kläder.

Daniella L
gravidfotograf göteborg

Fotograferingen med Nadia var en helt fantastisk upplevelse som resulterade i en riktigt härlig egoboost! Hon guidade mig från början till slut och hjälpte mig plocka fram min "inre Queen"!

Michaela F

En personlig, stärkande & genuin gravidfotografering i Göteborg

Personliga gravidfoton


Inför din fotoupplevelse kommer vi ha ett planeringssamtal där du får berätta mer om dig, dina önskemål och om det är något du önskar jag vet om inför. Tillsammans planerar vi för att skapa minnen du komma älska att minnas tillbaka på och som dokumenterar er första tid tillsammans.

Hudnära / lyxiga gravidklänningar


Självklart ska du inte behöva köpa en gravidklänning för en fotografering, därför får du tillgång till vackra, designade gravidkläder. Alla kroppar är välkomna, och finns det något för alla, från xs-xxl. Önskar du en mer hudnära fotografering tar vi det i din takt och börjar med något påklätt innan vi fotar mer hudnära.

stärkande gravidfotografering


På fotodagen kommer du bara behöva fokusera på att ha kul och omfamna din kvinnlighet och graviditet. Vi har under planeringssamtalet valt en av mina vackra fotoplatser att fota på, och jag kommer peppa och guida dig under hela fotograferingen så du känner dig trygg och har kul.

Kärlek från tidigare mammor & pappor

Kärlek från tidigare mammor & pappor

Christopher Wassberg

Christopher Wassberg

Vi hade en helt otrolig upplevelse med Nadia en kväll i somras. Allt var välplanerat och väl förberett med både hjärta och engagemang.

Nadia var otroligt stöttande och guidande för att bilderna skulle se naturliga och underbara ut! Jag kände mig inte osäker en enda sekund när vi väl satte igång, bara otroligt förväntansfull över resultatet!

Och resultatet. WOW!

01 / 03
01 / 03

en rolig, avslappnad & stärkande upplevelse

Efter ha fotat över 100 mammor så har jag lärt mig en sak: alla har olika upplevelser. IVF, regnbågsmammor, HG, ensamstående, enkla och otroligt svåra graviditeter, ingen graviditet är den andra lik och jag kommer vara lyhörd för detta.


Under vårt planeringssamtal har du möjlighet att berätta mer om dig, och har du något du önskar dina foton ska visa som är en del av din historia, så kommer jag ödmjukt lyssna, respektfullt hjälpa dig plocka fram känslorna du vill dina foton ska visa, och lägga hjärta och själ i att skapa genuina foton att minnas tillbaka på.


Att få höra alla era berättelser har gjort att jag inte bara vill ge foton - du ska vara med om en stärkande upplevelse. En upplevelse som får alla dessa starka och vackra kvinnor att även själva inse det, under en tid som för många kan kännas svårt se det själv.


Därför är jag är med dig hela vägen, från planeringsamtal till ert album - Du i fokus.

Nadia är en helt fantastisk fotograf som fick mig att känna mig otroligt bekväm och avslappnad framför kameran under min avklädda fotografering. Gick därifrån med ett minst sagt boostat självförtroende och bilderna blev otroligt vackra!

Lina Ö
en gravid kvinna står i solnedgången och håller om sin mage på en kulle av sand
en gravid kvinna står naken på ett fält och sveper en filt runt sig i solnedgången

en naken, gravid kvinna står avslappnat och blundar i solnedgången på en kulle av sand
på en gravidfotografering med by Maizoni står sara i en enkel klänning och håller om sin mage på ett blomfält
en svart kvinna går på ett fält i solnedgången och håller om sin mage samtidigt som hon ler

min fotostil

Liv, ljus & Natur i fokus


Hur skapar vi genuina och livfulla bilder som speglar dig när du är dig själv?


För min del vill jag lära känna dig så vi tillsammans kan plocka fram dina egenskaper och erfarenheter under vår fotografering och framförallt att du känner att du kan vara dig själv. Jag är väldigt lättsam att vara med och jag kommer peppa, guida och skoja mycket med dig så du i slutändan kommer glömma att vi ens fotar.


Mitt bildspråk passar dig som värderar foton med liv i form av relationer, detaljer och känslor i kombination med natur och ljus. Har alltid värderat naturen högt och är uppvuxen i de värmländska skogarna, så naturen har blivit en naturlig del av mitt bildspråk.


 

Upplyftande, positiv energi, underbart skratt och ett leende som smittar av sig samt otroligt duktig på sitt jobb. Nadias namn kommer alltid att nämnas i vårt hem. Dessa bilder kommer att hängas upp i vårt hem, våra barns hem och även barnbarns hem!

Ashna A

Gravidfotografering året om


fluffigt snötäcke. färgglada blomsterängar.

vackra höstlöv. torkade fält.

gravidfotografering på snö
gravidfotografering med jeans och skjorta på klippor i göteborg
stärkande gravidfotografering göteborg
gravidfotografering blomsteräng göteborg
gravidfotografering på hösten göteborg

Oavsett årstid har jag noggrant utvalda fotoplatser så du kan föreviga denna viktiga tid året om. På vintern har vi värmepåsar som vi fäster på din kropp så du håller värmen och på sommaren ser vi till att fota senare på kvällen för att få det vackra, guldiga solnedgångsljuset.


en svart, gravid kvinna står naken och håller om sin gravida mage bland klippor i solnedgången

så går din gravidgotografering till

I. kontakt.

Många hör av sig redan i vecka 10-12 och då jag endast tar in ett begränsat antal fotograferingar i månaden rekommenderar jag att du hör av dig tidigt för en chans till tid. Vi bokar sedan in ett datum när du är mellan vecka 27-35. Då har din vackra mage hunnit växa till sig lite men inte hunnit börja sjunka ännu. Skulle du vara sent ute är du alltid varmt välkommen att höra av dig för att se om det finna någon bonustid alternativ vara på väntlista.

II. bokning.

 

Vi har nu gemensamt hittat ett datum som passar och du har betalat in bokningsavgiften på 50% som garanterar din bokning. Denna summa dras sedan av från din slutfaktura som du får vid leverans av bilderna. 


Då allas graviditeter är olika så kan vi vid bekräftad bokning ändra datumet längre fram beroende på hur du mår och hur mycket magen växt. När bokningsavgiften är betald bokar vi in en tid för vårt planeringssamtal där jag vill höra allt om dig och dina önskemål!


Du får även en välkomstguide som har allt du behöver veta inför din fotografering.

III. dina önskemål.

Jag vet nu lite mer om dig och din vision och vi har tillsammans kommit fram till vilken miljö och känsla dina vackra foton ska ha. Vi har även hunnit gå igenom hur du vill minnas tillbaka på denna tid och du har fått kika på vackra album, fotoboxar och Fine-Arts.


Jag utgår från Göteborg, och beroende på dina önskemål så har jag många vackra fotoplatser som vi kommer att välja bland för att skapa dina magiska bilder.

Iv. fotografering.

Äntligen dags att skapa tillsammans! Du kommer nu få vara med om en lättsam och rolig fotografering i ca. 1-2h. Du behöver inte oroa dig över att du inte kommer veta vad du ska göra eller att du inte kommer att känna dig bekväm i din gravida kropp - Jag är med dig hela vägen. Jag kommer guida och peppa dig, så det enda du kommer fokusera på denna dag är att ha kul och omfamna din graviditet. Resten sköter jag! Vid dåligt väder bokar vi om.

v. leverans.

 

Jag har nu arbetat med dina bilder under tre veckor och du kommer att få en inbjudan till ditt personliga webbgalleri med 30 bilder att välja mellan som jag noggrant valt ut. Jag lägger mycket tid och kärlek på varje bild, och dom du väljer levereras redigerade, högupplösta och internetanpassade med fri användning. 


Det ingår fem bilder i din upplevelse, och du kan köpa till fler för 250 kr/bild eller lägre vid köp av bildpaket (84 kr/bild vid köp av alla). I ditt personliga webbgalleri kommer du även kunna välja bland vackra album och Fine-Arts. Du får sedan en slutfaktura där bokningsavgiften är avdragen, med valt paket samt eventuella tillval och extrabilder. Din Fine Art kommer på posten någon vecka senare.

 

vI. tidlösa arv.

 

En investering i en fotografering ger möjlighet att visa upp vackra minnen i hemmet. Jag är stolt över att kunna ge alla mina mammor tillgång till min exklusiva printbutik där alla fotoprodukter jag erbjuder är av högsta kvalitet skapade av de bästa hantverkarna på marknaden. Och vet du vad det bästa är? Du behöver bara välja vad du vill ha, resten sköter jag! Inga dagar på att skapa album eller ladda ner krångliga program, jag gör allt åt dig så det faktiskt blir av.

Om man är ute efter ett oförglömligt minne och massor av glädje och skratt har man hamnat rätt. Vi kunde inte bli mer än tacksamma för allt ifrån fantastiska foton till en härlig upplevelse. Hon är så jordnära och har verkligen ett hjärta av guld. Redan från första telefonsamtalet kände jag att jag var i trygga händer. Trots besvär med foglossning lyckades Nadia få mig att tänka på annat och slutresultatet blev över förväntan. Det är inte sista gången hon kommer höra ifrån mig.

Anna P

Vanliga frågor

Hur tidigt bör jag boka min gravidfotografering?

De flesta skickar in sin bokningförfrågan redan när dom är i vecka 10-12, så ju tidigare desto bättre! Jag är ofta fullbokad ett par månader i förväg så boka gärna så tidigt som möjligt för störst chans att få en tid.

När är bäst tid att fotograferas under sin graviditet?

Jag rekommenderar att fotografera mellan v.27 och 35 men det är väldigt individuellt hur din mage växer och hur du mår. Jag har alltid fri ombokning om magen inte växt eller vid dåligt väder.

Kan syskon eller partner vara med?

Jag fotar gärna ett par bilder med din käraste eller blivande syskon!

Kan man boka en gravidfotografering under vintern?

Självklart! Jag fotar under alla årets vackra årstider. Under kallare månader använder vi värmepåsar som vi fäster under kläderna för att hålla dig varm. Dessa syns inte på bild men gör väldigt stor skillnad. Du får också värmepåsar som du håller i händerna. Vi pausar med en go filt och varm choklad, allt för att du ska frysa så lite som möjligt och ändå få vackra bilder under den magiska vintern.

Vad händer om det blir dåligt väder?

För att kunna skapa mitt ljus och känsla i bilderna så är jag otroligt noggrann med väder och platser. Därför erbjuder jag fri ombokning vid dåligt väder då detta inte ger samma färger eller ljus i bilderna.

Jag har en liten förkärlek till dramatiska bilder som mulet väder kan bidra till, så vid önskemål om den typen va bilder fotar vi tidigare på dagen för att fortfarande få bra ljus.

Jag är obekväm framför kameran, hur vet jag vad jag ska göra?

Det är inget du kommer behöva oroa dig över! Jag är med dig hela tiden och kommer guida dig genom lätta och neutrala poser och actions samtidigt som jag kommer prata med dig under hela fotograferingen. Mina kunder säger alltid efteråt att dom inte hade trott de skulle ha så kul som de faktiskt hade, så du behöver inte vara rädd för att det kommer bli stelt.

Jag skulle behöva omboka, hur går jag tillväga då?

Allas graviditeter är olika, och du har full trygghet i att alltid kunna boka om ifall du skulle må dåligt. Om du inte kan genomföra fotograferingen alls på grund av ditt mående har du full trygghet i att kunna avboka.

Fotar du utanför Göteborg?

Jag kommer gärna och fotar er på andra ställen i landet! Vid önskemål om att jag kommer till er tillkommer 50kr/mil i milersättning. Har tidigare fotat i bl.a Stockholm, Helsingborg, Karlstad, Norrköping och Båstad.

gravidfotografering med partner göteborg by maizoni

Välkomstguide


Psst! Visste du att det ingår en välkomstguide inför din fotografering? Där hittar du checklistor, klädguide för familjen och steg för steg vad vi kommer göra så ni känner er väl förbereda inför er upplevelse!

Välkomstguide


Psst! Visste du att det ingår en välkomstguide inför din fotografering? Där hittar du checklistor, klädguide för familjen och steg för steg vad vi kommer göra så ni känner er väl förbereda inför er upplevelse!

FOTOPAKET & investering

gravidfotografering helsingborg

pris gravidfotografering

Er första tid

En skräddarsydd fotoupplevelse där er första tid tillsammans förevigas i form av en stärkande gravidfotografering med dig i fokus.

 

Ingår:


➳ Gravidfotografering 1-2 h

➳ Välkomstguide

➳ Planeringsmöte

➳ Lån av 3 designklänningar

➳ Personligt webbgalleri

➳ 5 högupplösta digitala bilder med möjlighet att köpa till fler

➳ Personligt bildspel

➳ Lyxig Fine Art 30x40 cmPRIS VARDAG

8.500 SEK


PRIS HELG

9.500 sek

Denna fotografering är något jag för alltid kommer minnas och bära med mig. Allting hon gör är välgenomtänkt, välplanerat och med mycket hjärta bakom. WOW - vilken magi, vilka känslor och vilka vackra bilder! Hon fick mig och min man att känna oss avslappnade under hela fotograferingen, och hon är ödmjuk, närvarande, stöttande, omtänksam och otroligt lättsam.

Vi har hittat den bästa fotografen och framför allt människan för detta! Vi kommer i framtiden fortsätta att anlita By Maizoni, utan tvekan.

Lana N

Låt oss hylla din graviditet och er första tid tillsammans

Jag tar emot ett begränsat antal fotograferingar/månad och är oftast fullbokad 3-6 månader innan. Då din fotograferingen sker ca 1,5-2 månader innan BF, rekommenderar jag att boka så tidigt som möjligt för störst chans att få en tid. Fyll i formuläret för att skicka din bokningsförfrågan, så återkommer jag inom två arbetsdagar.

Massa massa kärlek, Nadia

PS. Kom ihåg att kika i din skräppost ett par dagar efter din bokningsförfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på nadia@deland.se.

januari

Fullbokat

februari

Fullbokat

mars

1 bonustid inlagd!

april

2 tider

Bokningsformulär