Moderskapsfotograf Göteborg

En hyllning av allt det innebär att vara mamma


Hur känns det att vara en av de starkaste människorna i världen? Fundera över det och låt det sjunka in lite.


Du har byggt en människa från grunden. Med största omsorg för dina barn är du grundaren till den orubbliga grund som dina barn står på idag och kommer stå på framöver. Moderskapsfotografering är en hyllning av allt det innebär att vara mamma, och det är början på en familjehistoria som kommer att överlämnas långt efter att vi båda har passerat. Oavsett om det är graviditet, amning eller moderskapsbilder, varje bild kommer vara en del av ditt unika arv, vilket gör en kort fotografering till ett ovärderligt arv.


Så oavsett vem du är, och oavsett när ditt moderskap börjar, har du en historia värd att fånga, och det är precis vad din moderskapsfotografering kommer göra.

amningsfotograf Göteborg

“Jag och min dotter blev fotograferade av Nadia och det var så roligt. Allt blev på min 1,5 åriga dotters villkor och vad hon orkade. Korten blev MAGISKA, och helhetsupplevelsen med Nadia som fotograf var otrolig och ett minne för livet. Kommer helt klart fotograferas hos Nadia igen.”

En personlig och avslappnad fotografering

mamma och jag fotografering göteborg

Dina önskemål


Konsultation & Moodboard

20 minuters telefon-konsultation där du får berätta om din vision och önskemål. Efter konsultationen får du en helt personlig moodboard på Pinterest.

familjefotograf göteborg

Designklänningar


Lyxig mammagarderob

Tillgång till vackra designade mammakläder via en digital garderob där du får välja dina outfits. Alla kroppar är vackra och välkomna, därför finns det något för alla - från xs till xxl!

Barnens villkor


Lekfullt & avslappnat

På fotodagen kommer vi fokusera på att ha kul och omfamna er relation och ditt moderskap! Vi har under konsultationen kommit fram till fotoplats.

Personliga minnen


Vackra sätt att bevara era minnen på

Förutom ett helt personligt webbgalleri kommer jag även att skapa ett vackert bildspel med musik ni kan spara och minnas tillbaka på. Ett års backup på era bilder och dessutom en lyxig Fine Art på 30 x40 cm i museumkvalitet.

01 / 13

Er stund tillsammans

När du väl är mamma är du det för livet - oavsett hur långt bort dina barn är - och att fånga dessa speciella stunder när de är små är ovärderligt. För den här tiden går fort, något vilken mamma som helst kan intyga. Så bilder från ditt moderskap kommer därför bli värdefulla skatter och ännu mer värdefulla med tiden som dina barn växer - även för dina barn ❤

mamma dotter fotografering göteborg

Vi tar inte bilder - Vi skapar dom


I din upplevelse ingår 20 minuters konsultation där jag vill höra mer om er och dina tankar kring fotograferingen. Här har vi möjlighet att lära känna varandra lite mer, och för dig att berätta vad du har för önskemål. Efter kommer jag att skapa en personlig moodboard baserat på det vi kommit fram till under konsultationen för att du ska känna dig trygg med att vi skapar bilder så som du tänkt dig!


Då jag vill skapa en fotoupplevelse skräddarsydd för just er så tar jag endast emot ett begränsat antal mammafotograferingar per månad. Rekommenderar därför att boka tre månader innan du önskar fotograferas för störst chans att få en tid.

“Nadia är helt otrolig bakom kameran, hon utför magi!

Detta var min andra fotografering med henne och bilderna är helt otroliga och upplevelsen glömmer man aldrig. Denna gången hade jag med mig hela familjen för jag väntar fjärde barnet.

Nadia har sådant tålamod med alla barn som springer omkring och inte alltid är villiga att fotograferas, men allt sker på barnens villkor och det blev massa fina bilder även med dom”

Så skapar vi äkta bilder


Alla familjer och framförallt barn är olika, med egna tankar, viljor och egenskaper. Vissa är blyga, en del kan inte sitta still och vissa behöver mer tid än andra - det är det som gör alla barn till barn. Det är även det som vi vill lyfta och bli påminda om varje dag av bilderna i hallen, om 30 år på julafton när ni bläddrar igenom familjealbumet eller om 60 år när era barn visar sina barn hur mysiga stunder ni hade tillsammans.


Vi kommer därför under er fotografering inte att fokusera på att skapa "skolfoton" där alla ler fint in i kameran, utan genuina, äkta, busiga och mysiga bilder som visar er.


För att skapa dessa bilder tillsammans lär vi känna varandra inför så vi får de bästa förutsättningarna. På fotodagen får ni tid att landa med lite picknick, och sedan är det dags att hitta på äventyr tillsammans. Vi skapar äkta bilder tillsammans genom lek och actions där ni kommer få olika uppdrag som skapar reaktion.


Så ni behöver inte oroa er för att stela poseringar så som"håll om varandra och se glada ut!". Ni kommer istället att få actions, och dessa kan exempelvis vara "Nu ska vi leka pusskrig!", "vem i familjen är snabbast? Visa mig!" eller "Vad luktar mamma i nacken?". Nyfiken på hur resultatet kan bli? Se några av bilderna från Hannas, Oscars, Elliots och Olivers familjefotografering nedan!

familjefotografering göteborg
familjefotografering göteborg
familjefotografering göteborg
familjefotografering göteborg
familjefotografering göteborg
familjefotografering göteborg
familjefotografering göteborg
familjefotografering göteborg
familjefotografering göteborg
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni

Vacker Blomster

Romantisk eller bohemisk blomkrona till er båda?

Till din fotoupplevelse kan du välja bland många populära tillval, från blomsterkronor och buketter till temafotograferingar med blomsterbäddar eller klädd påfeågelstol. Alla blomsterskapelser beställs av florist och skapas utifrån dina önskemål och den känsla du vill skapa!

Du kan lägga till dessa vackra tillval i bokningsformuläret längst ned ♥︎

Moderskapsfotografering Göteborg

Er upplevelse steg för steg

mamma och jag fotografering göteborg by Maizoni med Patricia hjerpe

Bokning


För att säkra att du får en tid för din fotoupplevelse rekommenderar jag att du hör av dig senast 3 månader innan du vill fotograferas. Skulle du vara sent ute går det alltid att höra av sig för plats på väntelista. Du skickar in din förfrågan i formuläret längst ner på denna sida med önskemål, tillval och info om dig.


När vi gemensamt hittat ett datum som passar och du har betalat in bokningsavgiften på 50% har du en garanterad bokning - yay! Denna summa dras sedan av från din slutfaktura som du får vid leverans av bilderna. Vi bokar sedan in en tid för din konsultation där jag vill höra allt om er och era önskemål!

mamma och jag fotografering göteborg By Maizoni

Planering


Jag vet nu lite mer om er och din vision för fotografering och jag kommer utifrån det att skapa en personlig moodboard på Pinterest som du får tillgång till.


Jag utgår från Göteborg, och beroende på dina önskemål av miljö, kläder och känsla du vill skapa så har jag många vackra fotoplatser runtom i staden som vi kommer att välja bland för att skapa era vackra bilder. För att få det perfekta ljuset utomhus fotograferar vi cirka 1-1.5 h innan solnedgången eller soluppgången beroende på tid på året. Skulle det inte vara möjligt med de små barnen så kikar vi på en tidigare tid och bestämmer fotoplats utifrån det. Fotar vi hemma hos er ses vi mitt på dagen någon gång!

bohemisk familjefotografering göteborg

Kläder & Tillval


För barnen kommer du få en klädguide vid bokning som ger tips på vad som passar bäst för dom under fotograferingen! I din fotoupplevelse ingår även att du får tillgång till min vackra mammagarderob där du får välja vilken outfit du älskar mest. Nyfiken redan nu? Ta en kik här: VACKRA MAMMAKLÄDER


Förutom vackra kläder finns även populära tillval så som:

  • Blomkransar till dig och barnen
  • Blomsterbuketter
  • En vacker påfågelstol att fotas i (populär för amningsbilder!)
  • Blomsterarrangemang till amningsstol


Du väljer detta i bokningsformuläret längst ner!

mamma och jag fotografering göteborg By Maizoni

Fotografering


Äntligen är det dags! Vi har haft kontakt dagen innan för att säkerställa att vädret är med oss. Skulle det ej vara det bokar vi in ett nytt datum. Vid styling kommer vi överens om bästa lösningen för att kunna genomföra detta, bor du i centrala Göteborg kommer oftast stylisten hem till dig.


Vi ses på fotoplatsen där ni får vara med om en lättsam och rolig fotografering i ca. 1-2h. Vi kommer att fotografera på barnens villkor, vilket innebär att de kommer få leka med dig samt att ni kommer få mysa tillsammans. Du behöver inte oroa dig över att du inte kommer veta vad du ska göra - Jag är med dig hela vägen. Jag kommer guida och peppa dig och samtidigt leka med barnen, så det enda du kommer fokusera på denna dag är att ha kul med ditt barn, och omfamna din kvinnlighet och ditt moderskap. Resten sköter jag!

Leverans


Nu kliar det i fingrarna och du vill se era bilder! Jag har nu arbetat med dina bilder i tre veckor och du kommer nu att få en inbjudan till ditt personliga galleri med 30 bilder att välja mellan som jag valt ut. Jag lägger ner mycket tid och kärlek på varje bild och dom bilderna du väljer levereras redigerade, högupplösta och internetanpassade med fri användning. 


Dom som önskar köpa till fler bilder efter fotograferingen kan självklart göra det. Du kan då välja att köpa till fler för 250 kr/bild eller lägre vid köp av bildpaket.


Du får sedan en slutfaktura där bokningsavgiften är avdragen, med valt paket samt eventuella tillval och extrabilder. Din förstoring kommer på posten någon vecka senare.

bohemisk familjefotografering göteborg

Vackra fotoprodukter


Dom flest har ambitionen att göra något med alla bilder man tar, men ofta hamnar dom på en hårddisk eller i telefonen. Och hur kul det än är att ha en vacker bakgrundsbild på mobilen, så är det inget emot en vacker fotovägg eller personligt fotoalbum som du dagligen kan njuta av!


Du kommer få tillgång till denna butiken efter din fotografering där alla fotoprodukter jag erbjuder är av högsta kvalitet, noggrant utvalda och skapade av erfarna hantverkare och fotografer. Och vet du vad det bästa är? Ni behöver bara välja vad ni vill ha, resten sköter jag! Inga dagar på att skapa album eller ladda ner krångliga program, jag gör allt åt er.


Se mer här nedan!

Tidlösa arv som varar i generationer

The By Maizoni Store

Dom flesta har ambitionen att göra något med alla bilder man tar, men ofta hamnar dom på en hårddisk eller i telefonen. Och hur kul det än är att ha en vacker bakgrundsbild på mobilen, så är det inget emot en vacker fotovägg eller personligt fotoalbum.

Låt era foton bli mer än bara ett inlägg på Instagram och förgyll ert hem med dom. Det är trots allt minnen som är värda att bevara och visa upp ♥

Bli inspirerad och läs mer om alla fotoprodukter du kan välja mellan här nedan!

Vackra fotoprodukter

Familjefotograf Göteborg

familjefotografering blomfält göteborg
barnfotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg
familjefotograf göteborg
familjefotograf göteborg
bohemisk familjefotografering göteborg
barnfotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg
patricia hjerpe fotograf
barnfotograf göteborg by maizoni
barnfotograf göteborg by maizoni
barnfotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg
familjefotograf göteborg
barnfotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg
bohemisk familjefotografering göteborg

“Vet inte vart jag ska börja med att ge Nadia beröm! Hela uppvaktningen från att man boka till fotograferingen och även efteråt helt magisk. Nadia är en helt underbar och go tjej och sättet hon tog hand om vår lilla tjej som också ville vara med och var trött!

Jag ville gråta flera gånger under fotograferingen för jag kände mig så otroligt fin, och hur fina jag & min familj blev på kort. STORT TACK UNDERBARA Nadia!! Kommer aldrig glömma detta ❤”


Bohemisk påfågelstol

Förstärk boho-känslan med en vacker bohemisk tron

Om du inte känner dig som en Queen Mama efter ha suttit i denna vackra tron så vet jag inte vad!

Vacker som den är, men för dig som vill skapa wow-faktor finns även möjlighet att lägga till blomster. Alla blomsterskapelser beställs av florist och skapas utifrån dina önskemål och den känsla du vill skapa!

Du kan lägga till detta vackra tillval i bokningsformuläret längst ned.

Får pappa hänga med?


Även om moderskapsfoto är min inriktning så får självklart pappa hänga med. Jag stod väldigt nära min egen pappa som gick bort 2021 och vet värdet av att även ha bilder med sin far. Vi kommer då ta lite blandade foton där även pappa är med så både han och barnen får bilder tillsammans ♥︎

01 / 23

Vanliga frågor

Vart ska vi vara?

Utomhus: Under konsultationen kommer ni få berätta om er och vilken känsla ni vill skapa och sedan bestämmer vi plats efter det. Vill ni vara i lekparken och leka gör vi det, vill ni ha en picknick gör vi det! Jag har många fotoplatser som funkar för årets alla årstider och bäst blir oftast platser som ni förknippar med er <3

Inomhus: Ska vi fånga det där härliga vardagskaoset och mysiga soffstunderna på bild? GÄRNA. Vi kommer i så fall ses mitt på dagen hos er och vi kommer under konsultationen diskutera föreberdelser.

Vad ska vi ha på oss?

Som mamma har du tillgång till min vackra mammagarderob och för barnen kommer du att få en klädguide om vad som passar bäst. Under konsultationen kommer jag hjälpa er och ge råd, men oftast är neutrala, matchande kläder väldigt fint att ha på bild. Huvudsaken att ni känner er bekväma och att era personligheter får lysa igenom!

Vi är obekväma framför kameran...

Hear ya! Ni är inte ensamma om detta och det är inget ni kommer behöva oroa er över! Jag är med er hela tiden och kommer guida samtidigt som jag pratar med er under hela fotograferingen. Mina kunder säger alltid efteråt att dom inte hade trott de skulle ha så kul som de faktiskt hade, så ni behöver inte vara rädda för att det kommer bli stelt!

Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Jag erbjuder fri ombokning så då stannar vi hemma och ser på film och väljer sedan ett nytt datum! Vill ni fotas hemma hos er så kommer jag med regnkappa och ser fram emot en kopp kaffe ;)

Fotar du även under vintern?

Well of course! Jag fotar under alla årets vackra årstider och vintern är väldigt populär och inte bara för julbilder! Kan ju inte bli bättre än att ha bilder på er i ett snöbollskrig right?

Hur funkar det om man önskar fler bilder eller album?

Dom som önskar köpa till förstoringar, tavlor eller fler bilder efter fotograferingen kan självklart göra detta! Du kan då välja att köpa till fler bilder för 250 kr/bild eller lägre vid köp av bildpaket. Vid leverans kommer ni även kunna välja populära tillval så som album, prints, vacker fotobox mm!

Hur går betalningen till?

Vid bokning får ni en bokningsfaktura på 50% som bekräftar ert datum. När ni sedan valt bilder efter fotograferingen får ni en slutfaktura där bokningsavgiften är avdragen samt med eventuella tillval och extrabilder! Önskar ni delbetala kan ni få göra detta upp till tre månader.

Måste vi klä upp oss?

Inget måste! Ni kommer få en klädguide med inspo och tips på hur ni kan tänka för att vi ska få finast bilder i slutändan.

Vad gör vi om vi vaknar upp med superhög feber?

Då bokar vi om!

Vad gör vi om barnen inte är på humör, gnälliga eller blyga?

Vi tar det i deras takt! Jag har fantastiskt tålamod och vi kommer anpassa oss efter dom och deras sinne.

Fotar du i andra städer?

Jag kommer gärna och fotar er på andra ställen i landet! Vid önskemål om att jag kommer till er tillkommer 50kr/mil i milersättning.

2021 fotade jag bl.a i Stockholm, Helsingborg, Karlstad och Båstad!

familjefotografering göteborg familjefotograf by maizoni

Välkomstguide

Psst! Visste du att det ingår en välkomstguide inför din fotografering? Där hittar du checklistor, klädguide för familjen och steg för steg vad vi kommer göra så ni kan vara och känna er väl förberedd inför er upplevelse.

Välkomstguide

Psst! Visste du att det ingår en välkomstguide inför din fotografering? Där hittar du checklistor, klädguide för familjen och steg för steg vad vi kommer göra så ni kan vara och känna er väl förberedd inför er upplevelse.

Barnfotografering Göteborg

01 / 20

Fotopaket & Pris

Detta ingår i din upplevelse


➳ Välkomstguide med allt du behöver veta inför din upplevelse (klädguide, steg för steg och checklistor)

➳ Planeringsmöte & personlig moodboard

➳ 1.5 h rolig & avslappnad fotografering

➳ Lån av 2-3 vackra designklänningar 

➳ 5 högupplösta digitala bilder med möjlighet att köpa till fler

➳ Personligt bildspel

➳ Lyxig Fine Art 30x40 cmPRIS VARDAG : 8 000 SEK (1400 kr rabatt)

PRIS HELG: 9400


Önskar du köpa till fler bilder efter fotograferingen kan du självklart göra det! Du kan välja att köpa till fler för 250 kr/bild eller lägre vid köp av bildpaket.

“Jag vet inte hur jag ska uttrycka min glädje! Hur jag än beskriver glädjen & kärleken för dessa bilder gör det ingen rättvisa jämfört med de hjärtklappningar som jag har fått varje gång jag har tittat på bilderna eller fjärilarna i min mage.

Tack för att du lyfte upp oss & fångade vår kärlek på bild som familj. Dessa bilder är med oss hela livet & ditt namn kommer alltid att nämnas i vårt hem så länge vi lever. I mitt hjärta har jag kramat dig & pussat dig hundratals gånger ❤”

familjefotografering vinter göteborg

Låt oss hylla ditt moderskap

Fyll i formuläret för att skicka en bokningsförfrågan, så återkommer jag inom två arbetsdagar. Jag rekommenderar att boka så tidigt som möjligt för störst chans att få en tid.

Massa kärlek, Nadia

PS. Kom ihåg att kika i din skräppost ett par dagar efter din bokningsförfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på nadia@deland.se.

Februari

Väntlista

Mars-Maj

4 tider

Juni-Augusti

4 tider

September-Oktober

5 tider

Bokningsförfrågan

(För leverans av förstoring - fullständig adress)

https://www.bymaizoni.com/villkor

amningsfotografering göteborg amningsfotograf