familjefotograf göteborg aida nauti
mamma dotter fotografering göteborg

En hyllning av allt det innebär att vara mamma


moderskapsfotografering göteborg


Hur känns det att vara en av de starkaste människorna i världen? Fundera över det och låt det sjunka in lite.


Du har byggt en människa från grunden. Med största omsorg för dina barn är du grundaren till den orubbliga grund som dina barn står på idag och kommer stå på framöver. Moderskapsfotografering är en hyllning av allt det innebär att vara mamma, och det är början på en familjehistoria som kommer att överlämnas långt efter att vi båda har passerat. Oavsett om det är graviditet, amning eller moderskapsbilder, varje bild kommer vara en del av ditt unika arv, vilket gör en kort fotografering till ett ovärderligt arv.


Så oavsett vem du är, och oavsett när ditt moderskap börjar, har du en historia värd att fånga, och det är precis vad din moderskapsfotografering kommer göra.


Detta är min andra fotografering med Nadia och bilderna är helt otroliga och upplevelsen glömmer man aldrig. Denna gången hade jag med mig hela familjen för jag väntar fjärde barnet.

Hon har sådant tålamod med alla barn som springer omkring och inte alltid är villiga att fotograferas, men allt sker på barnens villkor och det blev massa fina bilder med dom.

Nellie W

personlig, genuin & lekfull familjefotografering i göteborg

mamma och dotter fotografering i solnedgången på ett fält

dina önskemål


20-30 minuters planeringssamtal där du får berätta om din vision och önskemål. Vi planerar här för era foton och du bestämmer känsla och miljö.

familjefotograf göteborg Kungälv

Designklänningar


Tillgång till vackra designade mammakläder där du kan välja dina outfits. Alla kroppar är vackra och välkomna, därför finns det något för alla - från xs till xxl. Ta en kik här!

Barnens villkor


På fotodagen kommer vi fokusera på att ha kul och omfamna er relation och ditt moderskap. Med hjälp av lekar och actions skapar vi avslappnade foton som visar er på era bilder.

patricia hjerpe familjefotografering by maizoni

Personliga minnen


Förutom ett helt personligt webbgalleri kommer jag även att skapa ett vackert bildspel med musik ni kan spara och minnas tillbaka på. Ett års backup på era bilder och dessutom en lyxig Fine Art på 30 x40 cm i museumkvalitet.

Kärlek från tidigare mammor & pappor

Kärlek från tidigare mammor & pappor

Benazife Fedler

Benazife Fedler

Jag ville gråta flera gånger under fotograferingen för jag kände mig så otroligt fin och hur fina jag & min familj blev på kort. Bilderna blev helt fantastiska, har fått så många fina komplimanger och andra som också vill fotografera sig!!

Nadia pushade och överöste en med underbara komplimanger och inte minst sagt hennes personlighet WOW!! Alla vill ha Nadia i sitt crew <3

01 / 02
01 / 02
en mamma står på ett fält och håller om sin son i solnedgången

Er stund tillsammans,

Er tid nu

Efter att ha fotat över 100 mammor så har jag lärt mig en sak: alla har olika erfarenheter av att vara mamma. IVF, regnbågsmammor, funkisföräldrar, självstående mammor, enkla resor och svåra resor, ingen historia är den andra lik och jag kommer vara lyhörd för detta.


Under vårt planeringssamtal har du möjlighet att berätta mer om er, och har du något du önskar era foton ska visa som är en del av er historia eller relation, kommer jag ödmjukt lyssna, respektfullt hjälpa er plocka fram de känslorna du vill dina foton ska visa, och lägga hjärta och själ i att skapa genuina foton att minnas tillbaka på.


Att få höra alla era berättelser har gjort att jag inte bara vill skapa foton med er - ni ska få en stund tillsammans ni kommer älska att minnas tillbaka på. Tiden ni befinner er i just nu, som inte kommer tillbaka men som ni kommer älska att minnas tillbaka på. För den här tiden går fort, något vilken mamma som helst kan intyga.


Så dessa foton - minnen, arv - från ditt moderskap kommer bli värdefulla skatter, och ännu mer värdefulla med tiden som dina barn växer - även för dina barn.

Jag vet inte hur jag ska uttrycka min glädje! Hur jag än beskriver glädjen & kärleken för dessa bilder gör det ingen rättvisa jämfört med de hjärtklappningar som jag har fått varje gång jag har tittat på bilderna eller fjärilarna i min mage.

Ashna A

moderskapsfoto med liv, ljus & natur


Hur skapar man genuina bilder som speglar familjer när de är sig själva?


För min del vill jag lära känna er så vi tillsammans kan plocka fram era egenskaper och erfarenheter under vår fotografering och framförallt att ni känner att ni kan vara er själva. Jag är väldigt lättsam att vara med och jag kommer peppa, guida och skoja mycket med ni i slutändan kommer glömma att vi ens fotar.


Mitt bildspråk passar er som värderar foton med relationer, känslor, natur och ljus i fokus. Har alltid värderat naturen högt och är uppvuxen i de värmländska skogarna, så naturen har blivit en naturlig del av mitt bildspråk. Är även otroligt noggrann med ljus, och fotar därför främst moderskapsfoto under vackra Golden Hour eller Blue Hour, stunden när solen går ner. Om detta inte funkar med barnen så kan vi kolla på en annan tid som passar dom, och jag kan varmt rekommendera vår- och hösttider då solen går ner tidigare på dagen då.


Då jag vill skapa en fotoupplevelse skräddarsydd för just er så tar jag endast emot ett begränsat antal mammafotograferingar per månad. Rekommenderar därför att boka 3-6 månader innan ni önskar fotograferas för störst chans att få en tid. Under högsäsong (maj-sep) bokar många mammor redan ett år i förväg eller i samband med sin gravidfotografering.

Tusen tack för en otrolig upplevelse. För oss som har barn med Npf var det ett orosmoment om det ens skulle gå att genomföra en familjefotografering. Men Nadia är helt otrolig. Varm, personlig och med ett stort hjärta. Barnen fick vara med på sina villkor och det var en stund med mycket glädje. Bilderna blev helt magiska, fulla med kärlek!

Emelie A
en mamma och pappa springer med sina barn på axlarna på en äng

så skapar vi era genuina familjebilder


Alla familjer och framförallt barn är olika, med egna tankar, viljor och egenskaper. Vissa är blyga, en del kan inte sitta still och vissa behöver mer tid än andra - det är det som gör alla barn till barn. Det är även det som vi vill lyfta och bli påminda om varje dag av bilderna i hallen, om 30 år på julafton när ni bläddrar igenom familjealbumet eller om 60 år när era barn visar sina barn hur mysiga stunder ni hade tillsammans.


Vi kommer därför under er fotografering inte att fokusera på att skapa "skolfoton" där alla ler fint in i kameran, utan genuina, äkta, busiga och mysiga bilder som visar er.


För att skapa dessa bilder tillsammans lär vi känna varandra inför så vi får de bästa förutsättningarna. På fotodagen får ni tid att landa med lite picknick, och sedan är det dags att hitta på äventyr tillsammans. Vi skapar äkta bilder tillsammans genom lek och actions där ni kommer få olika uppdrag som skapar reaktion.


Så ni behöver inte oroa er för att stela poseringar så som"håll om varandra och se glada ut!". Ni kommer istället att få actions, och dessa kan vara "Nu ska vi leka pusskrig!", "vem i familjen är snabbast?" eller "Vad luktar mamma i nacken?". Nyfiken på hur resultatet kan bli? Se några av bilderna från Hannas, Oscars, Elliots och Olivers familjefotografering nedan!

familjefotografering göteborg
familjefotografering göteborg
familjefotografering göteborg
familjefotografering göteborg
familjefotografering göteborg
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni
familjefotograf göteborg by maizoni

er fotografering steg för steg

mamma och jag fotografering göteborg

I. Bokning.

För att säkra att du får en tid för din fotoupplevelse rekommenderar jag att du hör av dig senast 3 månader innan du vill fotograferas. Skulle du vara sent ute går det alltid att höra av sig för plats på väntelista eller se om det finns någon lucka. Du skickar in din förfrågan i formuläret längst ner på denna sida.


När vi gemensamt hittat ett datum som passar och du har betalat in bokningsavgiften på 50% har du en garanterad bokning - yay! Denna summa dras sedan av från din slutfaktura som du får vid leverans av bilderna.

II. Planering.

Under vårt planeringssamtal lär vi känna varandra och ni berättar mer era önskemål. Jag utgår från Göteborg, och beroende på era önskemål av miljö, kläder och känsla så har jag många vackra fotoplatser som vi kommer att kunna välja bland. För att få det perfekta ljuset utomhus fotograferar vi cirka 1-1.5 h innan solnedgången eller soluppgången beroende på tid på året. Skulle det inte vara möjligt med de små barnen så kikar vi på en annan tid och bestämmer fotoplats utifrån det. Fotar vi hemma hos er ses vi mitt på dagen.


Ni får även en välkomstguide som har allt du behöver veta inför er fotografering.

III. Era önskemål.

Jag vet nu lite mer om dig och din vision och vi har tillsammans kommit fram till vilken miljö och känsla dina vackra foton ska ha. Vi har även hunnit gå igenom hur du vill minnas tillbaka på denna tid och du har fått kika på vackra album, fotoboxar och Fine-Arts.


Jag utgår från Göteborg, och beroende på dina önskemål så har jag många vackra fotoplatser som vi kommer att välja bland för att skapa dina magiska bilder. För att få det perfekta ljuset fotograferar vi cirka 1-2 timmar innan solnedgången eller soluppgången. Vid mulet kan vi fota tidigare på dagen.


För barnen kommer du få en klädguide vid bokning som ger tips på vad som passar bäst för dom under fotograferingen. I din fotoupplevelse ingår även att du får tillgång till mina vackra designklänningar där du får välja vilken outfit du älskar mest. Nyfiken redan nu? Ta en kik här: VACKRA MAMMAKLÄDER

två föräldrars händer omfamnar sitt barns ben

Iv. fotografering.

Äntligen är det dags! Vi har haft kontakt dagen innan för att säkerställa att vädret är med oss. Skulle det ej vara det bokar vi in ett nytt datum. 


Vi ses på fotoplatsen där ni får vara med om en lättsam och rolig fotografering i ca. 1-2h. Vi kommer att fotografera på barnens villkor, vilket innebär att de kommer få leka med dig samt att ni kommer få mysa tillsammans. Du behöver inte oroa dig över att du inte kommer veta vad du ska göra - Jag är med er hela vägen. Jag kommer guida och peppa dig och samtidigt leka med barnen, så det enda du kommer fokusera på denna dag är att ha kul med din familj och omfamna ditt moderskap - resten sköter jag!

v. leverans.

Nu kliar det i fingrarna och du vill se era bilder! Jag har arbetat med era bilder under tre veckor och ni kommer att få en inbjudan till ert personliga webbgalleri med minst 30 bilder att välja mellan som jag noggrant valt ut. Jag lägger mycket tid och kärlek på varje bild, och dom ni väljer levereras redigerade, högupplösta och webbanpassade med fri användning. 


Det ingår fem bilder i er upplevelse, och ni kan köpa till fler för 250 kr/bild eller lägre vid köp av bildpaket (84 kr/bild vid köp av alla). I ert personliga webbgalleri kommer ni även kunna välja bland vackra album och Fine-Arts.


Du får sedan en slutfaktura där bokningsavgiften är avdragen, med valt paket samt eventuella tillval och extrabilder. Din Fine Art kommer på posten någon vecka senare.

vI. tidlösa arv.

Många har ambitionen att göra något med alla bilder man har, men ofta hamnar dom på en hårddisk eller i telefonen. Och hur kul det än är att ha en vacker bakgrundsbild på mobilen, så är det inget emot att ha ett personligt fotoalbum som ni i generationer kan njuta av.


Jag är så stolt över att kunna ge alla mina mammor tillgång till min exklusiva printbutik där alla fotoprodukter jag erbjuder är av högsta kvalitet, noggrant utvalda och skapade av fantastiska hantverkare. Endast fotografer har möjlighet att köpa dessa vackra heirlooms, och vet du vad det bästa är? Du behöver bara välja vad du vill ha, resten sköter jag! Inga dagar på att skapa album eller ladda ner krångliga program, jag gör allt åt dig så det faktiskt blir av.

Får pappa hänga med?


Även om moderskapsfoto är min inriktning så får självklart pappa hänga med. Jag stod väldigt nära min egen pappa som gick bort 2021 och vet värdet av att även ha bilder med sin far. Vi kommer då ta lite blandade foton där även pappa är med så både han och barnen får bilder tillsammans ♥︎

01 / 10

Vanliga frågor

Vart kommer familjefotograferingen att vara?

Utomhus: Under konsultationen kommer ni få berätta om er och vilken känsla ni vill skapa och sedan bestämmer vi plats efter det. Vill ni vara i lekparken och leka gör vi det, vill ni ha en picknick gör vi det! Jag har många fotoplatser som funkar för årets alla årstider och bäst blir oftast platser som ni förknippar med er <3

Inomhus: vill du att vi fångar det där härliga vardagskaoset och mysiga soffstunderna på bild? Vi kommer i så fall ses mitt på dagen hos er och vi kommer under konsultationen diskutera föreberdelser.

Vad har man på sig under en familjefotografering?

Som mamma har du tillgång till min vackra mammagarderob och för barnen kommer du att få en klädguide om vad som passar bäst. Under konsultationen kommer jag hjälpa er och ge råd, men oftast är neutrala, matchande kläder väldigt fint att ha på bild. Huvudsaken att ni känner er bekväma och att era personligheter får lysa igenom!

Vi är obekväma framför kameran...

Hear ya! Ni är inte ensamma om detta och det är inget ni kommer behöva oroa er över! Jag är med er hela tiden och kommer guida samtidigt som jag pratar med er under hela fotograferingen. Mina kunder säger alltid efteråt att dom inte hade trott de skulle ha så kul som de faktiskt hade, så ni behöver inte vara rädda för att det kommer bli stelt!

Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Jag erbjuder fri ombokning så då stannar vi hemma och ser på film och väljer sedan ett nytt datum! Vill ni fotas hemma hos er så kommer jag med regnkappa och ser fram emot en kopp kaffe ;)

kan man boka en familjefotografering under vintern?

Jag fotar under alla årets vackra årstider.

Hur funkar det om man önskar fler bilder eller album?

Dom som önskar köpa till förstoringar, album eller fler bilder efter fotograferingen kan självklart göra detta. Du kan då välja att köpa till fler bilder för 250 kr/bild eller lägre vid köp av bildpaket.

Hur går betalningen till?

Vid bokning får ni en bokningsfaktura på 50% som bekräftar ert datum. När ni sedan valt bilder efter fotograferingen får ni en slutfaktura där bokningsavgiften är avdragen samt med eventuella tillval och extrabilder! Önskar ni delbetala kan ni få göra detta upp till tre månader.

Måste vi klä upp oss?

Inget måste. Ni kommer få en klädguide med inspo och tips på hur ni kan tänka och det är självklart inget måste att låna klänningar från min lånegarderob.

Vad gör vi om vi vaknar upp med superhög feber?

Då bokar vi om!

Vad gör vi om barnen inte är på humör, gnälliga eller blyga?

Vi tar det i deras takt! Jag har fantastiskt tålamod och vi kommer anpassa oss efter dom och deras sinne.

Fotar du i andra städer?

Jag kommer gärna och fotar er på andra ställen i landet. Vid önskemål om att jag kommer till er tillkommer 50kr/mil i milersättning.

Har tidigare fotat i bl.a Stockholm, Helsingborg, Karlstad, Norrköping, Väse och Båstad.

familjefotografering göteborg familjefotograf by maizoni

Välkomstguide

Psst! Visste du att det ingår en välkomstguide inför din fotografering? Där hittar du checklistor, klädguide för familjen och steg för steg vad vi kommer göra så ni kan vara och känna er väl förberedd inför er upplevelse.

Välkomstguide

Psst! Visste du att det ingår en välkomstguide inför din fotografering? Där hittar du checklistor, klädguide för familjen och steg för steg vad vi kommer göra så ni kan vara och känna er väl förberedd inför er upplevelse.

Jag ropade YES när Nadia hade en tid över! Jag hade försökt boka fotografering med henne tidigare men hon är typ alltid fullbokad så blev så glad när jag kunde boka in en tid med henne.

Förutom att Nadia är en galet duktig fotograf så är det känslan hon inger. Mina tjejer kändes sig sedda och jag med. Hennes själ är varm, öppen och kärleksfull. Tack för jag kunde vara mig själv 200% med dig och för din värme och ditt skratt. Ingen som du!

Aida Nauti
en mamma i en vacker tyllklänning med långt släp går på en blomsteräng med sitt barn på höften

vad kostar en familjefotografering?

en mysig familjefotografering i göteborg med by maizoni
familjefotograf helsingborg

moderskapsfotografering

Er tid nu

En skräddarsydd fotoupplevelse där er tid nu i livet förevigas och ger vackra minnen att minnas tillbaka på.


Detta paket är ett grundpaket där du efter fotograferingen kan välja till fler foton, prints eller album som ni kommer kunna bläddra och minnas tillbaka på generationer framöver.

Ingår:


➳ Fotografering 1-2 h

➳ Välkomstguide

➳ Planeringsmöte

➳ Lån av designklänningar

➳ Personligt webbgalleri

➳ 5 högupplösta digitala bilder

➳ Personligt bildspel

➳ Lyxig Fine Art 30x40 cmpris vardag
8.500 sek

PRIS helg
9.500 sek

Tack för att du lyfte upp oss & fångade vår kärlek på bild som familj. Dessa bilder är med oss hela livet & ditt namn kommer alltid att nämnas i vårt hem så länge vi lever.

I mitt hjärta har jag kramat dig & pussat dig hundratals gånger ❤

Ashna & Aram

boka din moderskapsfotografering

Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan, så återkommer jag inom två arbetsdagar. Majoriteten av de gravida jag tidigare fotat bokar sina moderskapsfotograferingar ett år innan önskad fototid. Rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för störst chans att få en tid.

Massa kärlek, Nadia

PS. Kom ihåg att kika i din skräppost ett par dagar efter din bokningsförfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på nadia@deland.se.

Januari

Fullbokat

Februari

Fullbokat

Mars

1 tid

april

2 tider

Bokningsförfrågan