Wildly in Love Workshop

Fullbokad

5 november 2023
fabrisksstråket jonsered

En inspirerande heldag fylld med kreativitet, skapande, utveckling och nya vänner och kollegor

 

 

 

Platser släpps söndag 10/9

 

 

fotoworkshop
INNEHÅLL workshop 5 November 2023


Bli mer trygg som bröllopsfotograf & utöka din portfolio med inspirerande foton


Hur skapar man en upplevelse för våra brudpar så de rekommenderar dig redan innan du ens fotat deras bröllopsdag? Hur skapar vi ett arbetsflöde som gör det hållbart att arbeta hektiska högsäsonger och fortfarande leverera en fantastisk upplevelse? Och hur tar man de där fotona som ser ut att vara tagna direkt ut en romantisk film där paret känns wildly in love?


Detta och mycket mer kommer du få svar och verktyg till 5/11 på workshopen Wildly In Love.


Under en heldag får du möjlighet att vara kreativ och utforska begreppet storytelling. På en kreativt stylad fotografering på Fabriksstråket Jonsered kommer lokal och miljö att förvandlas till ett personligt microbröllop med festivaltema. Massa färg och kreativa detaljer från några av marknadens bästa leverantörer. Bland annat fantastiska Hannah Lindoff som kommer stå för styling. Även Sissel på Fröken Blomma tillsammans med Anna på Awa Florista som kommer skapa alla blomsterarrangemang som kommer minst sagt vara en färgsprakande upplevelse... Sommarbröllop säljer sig själv, så vad passar inte bättre än att få portfoliobilder som visar hur vackert bröllop kan vara även under lågsäsongen?


Under fotograferingen kommer du få bilder och content som visar olika delar av en bröllopsdag, från förberedelser till first look till kreativa detaljer, vacker blosmter och personliga porträtt. Du har möjlighet här att ställa alla frågor du vill, jag delar med mig om hur jag brukar tänka kring bröllopsdagar och ger mina bästa tips som du kan ta med dig för att känna dig trygg för kommande bröllopsbokningar.


Efter en halvdag fylld med kreativt skapande kommer vi ha inspirerande samtal om företagande och att skapa en upplevelse för våra brudpar. Du får verktyg till att skapa ett hållbart företagande, hur du kan tänka kring arbetsflöde, effektivisera arbetsuppgifter och jag ger dig mina bästa tips för att lyckas med din marknadsföring. Vi har även en längre frågestund som du kommer kunna ställa frågor inför på och även under frågestunden.


Vi avslutar med magisk middag och välkomnar nya relationer och insikter bland oss i gruppen.

I Maj åkte jag ner till Göteborg och gick på Workshopen som Nadia höll, jag är så otroligt glad att jag investerade i mig själv och åkte 100 mil tur och retur. Helt klart VÄRT! Jag kan verkligen rekommendera att gå till Nadia om du vill utveckla dig som fotograf. Hon ser alla, hon är generös och varm som person, wow vilken inspiration! <3

Genny Waksam - Contentdag "An elegant Affair" + Workshop "Hobby till fotograf"
kreativ workshop för fotografer
wildly in love workshop


En workshop för dig som vill... • Utveckla ditt berättande i bild
 • Få dina kunder att känna sig avslappnade framför kameran
 • Lära dig skapa genuina foton som ser ut att vara tagna direkt ur en film
 • Skapa unika och inspirerande portfoliobilder från en personligt och kreativt stylat microbröllop
 • Få praktiska tips du kan använda dig av i ditt skapande
 • Ha verktyg till ett hållbart företagande som bröllopsfotograf med genomgång av arbetsflöde och hur du kan effektivisera det
 • Få lärdom om hur du skapar en upplevelse för dina brudpar
 • Lära dig mer om hur kan marknadsförda dig och sticka ut i mängden
 • Ställa mig de frågor du har och få coaching under en dag
 • Få massor med inspiration, nya vänner och goa kollegor
 • Äta massa fika ;)
contentdag för fotografer
workshop med nadia på by maizoni

Begränsat antal platser


För att alla ska få utrymme och tid för coaching har jag valt att hålla det litet och exklusivt med begränsat antal platser. För mig är det superviktigt att du ska känna att du blir hörd och sedd under dagen, att det känns tryggt med gruppen och att inte för många har likadana portfoliobilder. Senast tog platserna slut på under 24h, så om du inte lyckats få en plats har du möjlighet att vara på väntlista ifall någon skulle bli sjuk och inte kan delta.

workshop för fotografer

"Givande diskussioner, konkreta tips och massor med inspiration!"

Utöver att vara en grymt duktig fotograf är Nadia också väldigt varm och omhändertagande som person. Jag hoppade på en workshop på temat "från hobby till fotograf". Hon fick mig att känna trygghet och peppade mig i varje steg. Under workshopen delade hon generöst med sig av tips och råd och var genuint intresserad av att hjälpa mig framåt. Att anmäla mig till detta låg långt utanför mig comfortzone, men Nadia gjorde valet att vilja delta enkelt!

Frida Hermansson - "Workshop Hobby till Fotograf"

FAQ

Jag är redan etablerad fotograf idag, är detta något för mig?

Absolut! Vill du utöka din portfolio mot det mer personliga brudparet och konceptet microbröllop är detta ett fantastiskt tillfälle att få foton som visar upp det. Har du fastnat i marknadsföringen eller har en annan fråga du vill djupdyka i finns även utrymme för det, och jag kommer även dela med mig av tips för att du ska kunna effektivisera det du gör idag och få till merförsäljning,

Jag är en glad amatör idag, räcker det?

Absolut! Jag finns på plats och ger mina bästa tips och råd, och du har även möjlighet att ställa frågor till mig under dagen och på frågestunden,

Är detta en fotokurs?

Nej, men du kommer att få lära dig om foto i form av komposition, posering och känsla men det kommer inte att vara hur kameran tekniskt fungerar. Självklart får du ställa frågor om tips på inställningar när vi fotar!

Kommer jag att ha tid att fota?

Massor! Halva dagen är fokus på skapande så det finns utrymme att ta allt i din takt och utforska din kreativitet, samt ställa mig frågor.

Hur fungerar det med betalning?

Du får en faktura som ska vara betald inom 7 dagar och har en bekräftad plats när den är betald.

Vilka tider gäller?

08:30-22:00 är planerat.

Jag fick ingen plats på workshoppen! Kommer fler tillfällen?

Du är varmt välkommen att höra av dig längre ner för att vara med på reservlista för workshop längre fram eller om någon skulle behöva boka om🤍

Vad gäller för bokningsregler?

Bokningen är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person vid förhinder och samråd med mig :)

Jag har inte starta firma ännu!

Inga problem! Om du startar enskild firma och har gjort inköp under startåret och året före (och dessa avser utgifter som behövs för din verksamhet), så får du dra av dessa i företaget! Du får dock inte dra av momsen eftersom du inte varit momsregistrerad vid dessa köp.

Nadia är fantastisk på att hålla i sina workshops och jag är sa glad över att ha träffat denna underbara människa. Hon är superduktig på att lära ut, fantastisk fotograf, positiv energi, varmhjärtad och en stor inspirationskälla!

Alisa Kadric | Workshop "An Elegant Affair"

5 november 2023 | 08:30-22:00 | Fabriksstråket Jonsered

workshop med by maizoni
wildly in love workshop

Detta ingår

Prestigelöst skapande, kreativ styling, inspirerande samtal och nya relationer och insikter bland oss i gruppen.


Varmt välkommen till Wildly in Love Workshop. Ser innerligt fram emot att få skapa och utvecklas tillsammans med dig.Massa kärlek!

Nadia

Ingår:


 • Stylat personligt microbröllop med några av branschens bästa leverantörer


 • Inspiration och konkreta tips på hur du kan utveckla ditt berättande i bild


 • Verktyg till ett hållbart företagande, genomgång av arbetsflöde och hur du kan skapa en upplevelse för dina brudpar


 • Tips för att lyckas med din marknadsföring


 • Kompendiemall att ge till brudpar


 • Härliga diskussioner och samtal om det du önskar djupdyka i under frågestunden


 • Lunch, middag och givetvis massa fika


 • Inspiration och nya vänner
Investering

6.500:- EX MOMS

WILDLY IN LOVE WORKSHOP

5 NOVEMER 2023 | FABRIKSSTRÅKET JONSEREDJag ser så fram emot att skapa med dig och ge dig alla mina bästa tips för din utveckling!


Massa kärlek,

NadiaFullbokad

Follow me on Instagram